Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bancpost doneaza 10.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancpost doneaza 10.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Bancpost anunta ca va dona 10. 000 de euro in cadrul subscriptiei nationale initiata de Guvernul Romaniei si Ministerul Culturii pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului. continuă pe Ziarul Bursa

BIRD imprumuta Romania cu 48 milioane euro pentru un proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui comunicat al Guvernului. Executivul a aprobat luni un proiect de lege in acest sens, care va fi transmis spre dezbatere si adoptare Parlamentului.

VIDEO Finantare de pana la 40.000 de euro pentru romanii care vor sa inceapa o afacere. Conditiile obligatorii

Romanii din toata tara, mai putin cei care au domiciliul in Capitala, si vor sa inceapa o afacere, pot primi finantare nerambursabila de maximum 40. 000 de euro, prin programul Romania Start-Up Plus.

41 de companii, amendate cu aproximativ 6,3 milioane euro pentru fixarea preturilor pe piata distributiei de usi si pe piata distributiei centralelor termice si boilerelor/Dedeman, Arabesque si Ariston Thermo au primit cele mai mari amenzi

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi in valoare totala de 28,12 milioane lei aprox. 6,32 milioane euro) catre 41 de companii active pe piata distributiei de usi si pe piata distributiei centralelor termice si boilerelor pentru o intelegere privind fixarea preturilor pentru produsele Porta KMI Romania usi) si Ariston Thermo Romania SRL centrale termice). Dedeman a primit cele mai mari amenzi, de peste 18,6 milioane lei. Zeci de firme au recunoscut ca au participat la aceasta fixare a preturilor, beneficiind de o reducere de 20% a amenzilor primite, iar Dedeman peste 18,6 milioane lei), Arabesque peste 3,5 milioane lei) si Ariston Thermo peste 1,7 milioane lei) au primit cele mai mari amenzi.

UE va oferi Bulgariei 108 milioane de euro pentru protejarea frontierelor

Uniunea Europeana va acorda fonduri de urgenta in valoare de 108 milioane de euro Bulgariei pentru masuri de protejare a frontierelor.

35 milioane de euro pentru a treia fabrica de fibra sintetica din material reciclat

Compania GreenFiber International, parte din grupul integrat de reciclare Green Group, investeste 35 milioane de euro in a treia capacitate de productie de fibra sintetica din 100% material reciclat, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )