Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Antena3 Antena3,
Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba. continuă pe Antena3

Bancul zilei: Femeia este ca...

Femeia este ca Google: nici nu termini propozitia si deja-si da cu presupusul.

E cea mai tare mentalista. Te va infiora atunci cand iti va citi gandurile

Ai grija ce gandesti, s-ar putea sa fii citit! V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa stiti ce gandeste persoana iubita? Sau seful? Sau oamenii din autobuz? Ei bine, o romanca este in stare sa.

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru ca este mult mai usor sa vinzi un telefon cu superlative absolute,Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie. intr-o perioada in care marii producatori de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce in ce mai subtiri, este imbucurator momentul in care o companie mai putin cunoscuta lupta impotriva curentului. [] Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pro TV, cea mai importanta crestere dintre televiziunile grupului CME: ce venituri a generat postul

Pro TV este al doilea cel mai profitabil post din portofoliul CME, potrivit datelor companiei care arata ca televiziunea din Romania a generat 44 de milioane de dolari in cel de-al doilea trimestru al acestui an din totalul de 166 de milioane de dolari. Totodata, Pro TV a avut cea mai importanta crestere intre cele sase tari in care CME este prezenta.

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

Radu Tudor: Traian Basescu nu poate iesi singur pe strada. E cea mai mare umilinta

Cred ca cea mai mare umilinta pentru un om politic, pentru un om de stat care are privilegiul de a ocupa o functie importanta de-a lungul vietii sale este sa nu poata iesi singur pe strada dupa ce a.

VIDEO Totul despre Spermezeu, cea mai rusinoasa comuna din Bistrita-Nasaud. Legatura dintre numele localitatii si... testosteron

Un filmulet savuros de doar trei minute postat pe YouTube explica provenienta numelui comunei Spermezeu, cea mai rusinoasa localitate din Bistrita-Nasaud. Parerea localnicilor este unanima: numele vine de la prea mult testosteron sau de la. calitatea spermei locuitorilor sai.

George Maior, fost director SRI: Care este AMENINTAREA secolelor urmatoare

Fostul director al SRI, George Cristian Maior, nominalizat ca ambasador in SUA, a sustinut, marti, ca amenintarea cea mai grava in secolele urmatoare este reprezentata de cybercrime.

Un grup de studenti de la Universitatea din Stuttgart a creat masina cu cea mai rapida acceleratie din lume (VIDEO)

Masina cu cea mai rapida acceleratie din lume, care ajunge la 100 de kilometri pe ora in doar 1,77 de secunde, a fost creata de un grup de studenti germani de la Universitatea din Stuttgart, scrie.

Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare

Daca am sti exact care intersectii sunt cele mai poluate, am putea planta copaci sau schimba programele semafoarelor pentru a imbunatati calitatea aerului. Cei de la Google s-au gandit la aceasta problema si au gasit chiar o solutie. Gigantul american a dezvaluit ca lucreaza cu startupul Aclima de un an si jumatate, cu scopul de [] Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )