Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro, gasite pe Costa Concordia.

România Liberă România Liberă,
Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro, gasite pe Costa Concordia.

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro au fost gasite pe vasul de croaziera esuat, Costa Concordia, dupa ce acesta a fost redresat, relateaza Il Messaggero, citat de B1. ro. Banii si obiectele de valoare urmeaza sa fie returnate proprietarilor, dupa ce va fi posibila vizitarea navei care se afla in fata insulei italiene Giglio. Se preconizeaza ca, dupa ce va fi deschis accesul pe pachebot, care va ramane in fata insulei Giglio pana in primavara anului viitor, toate cele 1. 500 de . continuă pe România Liberă

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro, gasite pe Costa Concordia: Bunurile vor fi returnate proprietarilor

Bani si bijuterii in valoare de peste 10 milioane euro au fost gasite pe pachebotul esuat Costa Concordia, dupa ce acesta a fost redresat, relateaza Il Messaggero. Banii si obiectele de valoare urmeaza sa.

Remus Pricopie, ministrul educatiei: Digitalizarea scolilor va costa peste 100 milioane euro

Digitalizarea scolilor va face obiectul unui proiect pe fonduri structurale care este pregatit acum la minister, proiect de peste 100 milioane euro, a spus ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la un eveniment organizat de Samsung care a dotat o clasa a unui liceu bucurestean cu tablete, smart TV si laptop-uri. Digitalizarea scolilor se va face in doua faze: mai intai vor exista in toate clasele I si a II-a videoproiectoare si PC-uri, iar apoi etapa cea mai costisitoare va consta in punerea unei tablete in fiecare banca.

La bordul navei Costa Concordia, redresata marti, se afla bani, bijuterii si obiecte de arta in valoare de 10 milioane de euro

La bordul pachebotului Costa Concordia, esuat in apropierea insulei italiene Giglio si redresat marti in urma unei operatiuni de amploare, se afla seifuri cu numerar si bijuterii pretioase a caror valoare depaseste 10 milioane de euro. De asemenea, de pe nava redresata expertii vor sa recupereze o serie de obiecte de arta in ideea de a le restaura.

Laura Codruta Kovesi: Instantele au dispus in 2012, in dosare DNA, confiscari de peste 107 milioane de euro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca instantele au dispus, in 2012, in dosarele instrumentate de DNA, recuperarea de produse obtinute in urma unor infractiuni in valoare totala de peste 107 milioane de euro.

Pierderi de peste 10 milioane de lei la Roman SA in 2012

Compania brasoveana Roman SA, producator de autocamioane si autobuze, si-a majorat anul trecut pierderile cu 65,98%, de la 6,19 milioane de lei la 10,27 milioane de lei, pe fondul unei scaderi a cifrei de afaceri cu aproape 58%, de la 47,71 milioane de lei la 20,93 milioane de lei.

Licentele Radio Guerrilla si elicopterul Realitatea TV, scoase la licitatie. Realitatea - pretentii de 10 milioane de euro de la Romania TV

Licentele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla, licenta postului The Money Channel si elicopterul Realitatii TV sunt scoase la licitatie, potrivit Paginademedia. ro, care citeaza un anunt publicat de administratorul judiciar al companiei aflate in insolventa Realitatea Media, HM Expert IPURL. Pe de alta parte, Realitatea TV inceaca sa obtina 10 milioane de euro si de la Romania TV, post pe care anunta ca il da in judecata pentru folosirea ilegala a arhivei si bunurilor Realitatea.

[P] VIDEO Ceea ce a inceput ca un vis nebunesc s-a transformat intr-un business de peste 50 de milioane de euro

Adrem Invest, o companie specializata in inginerie tehnologica, cu o experienta de piata de peste 20 de ani, a ajuns in momentul de fata sa fie exemplul unui business de succes. Ceea ce la inceput era doar un vis s-a transformat in realitate, iar cifrele vorbesc de la sine. Adrem Invest inseamna astazi circa 1. 000 de angajati, o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro, birouri in peste 20 de orase din Romania si pe 4 continente, Australia fiind singurul continent unde nu este prezenta compania infiintata de fratii Bodea, Adrian si Corneliu. Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank).

Peste noua milioane de euro vor fi investiti in drumul spre Sarmizegetusa

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, sustine ca in mai putin de o luna va fi demarata licitatia pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a drumului care face legatura intre satul Costesti si cetatea dacica aflata in patrimoniul UNESCO.

Marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, a fost castigat de un oradean

Un oradean a castigat marele premiu la Loto 6/49, de peste 2,5 milioane euro, anunta Loteria Romana. Numerele castigatoare extrase duminica au fost 15, 39, 44, 36, 19 si 33. Biletul castigator a.

Lichiditate peste 20 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 20,33 milioane lei 4,54 milioane euro), de aproximativ 3,65 ori mai mult decat ieri la aceleasi ore, cand rulajul a fost de 5,57 milioane lei 1,24 milioane euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )