Libnet.ro
UNICEF

21:00

Bani pentru seful postei: Directorul general a primit bonus de 130.000 de lei degeaba (VIDEO)

B1 B1,
Bani pentru seful postei: Directorul general a primit bonus de 130.000 de lei degeaba (VIDEO)

Unii bugetari castiga intr-o singura luna cat altii intr-un an. Este si cazul lui Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane care a primit anul trecut bonusuri de peste. continuă pe B1

Bonus de nabab pentru seful Postei Romane, desi compania a avut o pierdere neta de 7,4 milioane euro

Seful Postei Romane a incasat bonus de performanta, desi compania a terminat anul fiscal 2015 cu pierdere neta de 7,4 milioane de euro. in aceste conditii, Alexandru Petrescu a gasit de.

Alexandru Petrescu, seful Postei Romane, a incasat in 2015 un bonus de performanta de 135.418 lei, desi compania a avut o pierdere neta de 7,4 milioane euro

Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a incasat anul trecut un bonus de performanta in valoare de 135. 418 lei brut, conform datelor furnizate de operatorul postal la solicitarea HotNews. ro. Cum se explica incasarea acestui bonus in conditiile in care anul trecut Posta a revenit pe pierderi, mai exact o pierdere neta de 7,4 milioane euro? Conducerea operatorului postal sustine ca actionarii si Consiliul de Administratie stabilesc limitele remuneratiei si indicatorii de performanta, iar evaluarea rezultatelor nu se limiteaza la o cifra, respectiv profit sau pierdere. In plus, operatorul sustine ca in 2015 ar fi avut profit daca nu ar fi primit amenda de 7,4 milioane euro de la Consiliul Concurentei.

Bonusul lui Carlos Ghosn, directorul general al Renault, a fost redus cu 20%

Renault a redus bonusul directorului general al grupului, Carlos Ghosn, cu 20%, la o suma echivalenta cu 120% din salariul anual al acestuia, la presiunea guvernului francez, potrivit Automotive News.

Darnicia lui Tudorache: Primaria Sectorului 1 va aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului (VIDEO)

Primarul Sectorului 1 este tare darnic cu bisericile, mai ales ca nu da de la el, ci din banii publici. Dan Tudorache a hotarat sa dea 10 milioane de lei din bugetul sectorului pentru Catedrala Mantuirii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )