Libnet.ro
UNICEF

12:15

Banicioiu: Coplata ar putea ramane la medici, pentru a-i motiva

Antena3 Antena3,
Banicioiu: Coplata ar putea ramane la medici, pentru a-i motiva

Introducerea coplatii nu a adus mari beneficii spitalelor, de aceea ne gandim la posibilitatea ca aceasta sa ramana medicilor, in special pentru a-i motiva, a declarat luni, pentru Mediafax ministrul. continuă pe Antena3

Franta: Contractul militar incheiat cu Rusia ramane valabil PENTRU MOMENT

Contractul de vanzare a doua nave militare de tip Mistral, in valoare de 1,2 miliarde de euro, incheiat intre Franta si Rusia este mentinut pentru moment, a anuntat sambata, in Germania, presedintele fran.

Apple ar putea achizitiona Beats pentru o suma considerabila

Apple este in discutii cu Beats by Dre, compania producatoare de casti si boxe portabile, pentru o eventuala achzitie. Suma vehiculata este de 3. 2 miliarde de dolari. Financial Times mentioneaza ca Apple este aproape sa finalizeze tranzactia ce implica achizitia lui Beats Electronics, compania producatoare de casti si boxe portabile. Acesta ar fi cea mai mare achizitie a companiei din Cupertino de pana acum, la o valoare neta de 3. 2 miliarde de dolari. Achizitia ar avea implicare destul de mare [].

Macovei: Ponta, Antonescu si Voiculescu ar putea raspunde penal pentru ca nu am intrat in Schengen in 2012

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca Victor Ponta, Crin Antonescu si Dan Voiculescu ar trebui sa dea socoteala si sa raspunda politic pentru faptul ca Romania nu a intrat in spatiul Schengen in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )