Libnet.ro
UNICEF

12:00

Banicioiu: Am fost audiat ca martor in dosarul presedintelui CJ Ialomita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banicioiu: Am fost audiat ca martor in dosarul presedintelui CJ Ialomita

ACTUALIZARE 17:56 Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat azi, la iesirea de la DNA, ca a dat o declaratie de martor in dosarul de coruptie al lui Silvian Ciuperca, presedinte al CJ Ialomita, in care a aratat care au fost rezultatele controlului facut de Ministerul Sanatatii la Spitalul Judetean Ialomita. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolaescu: Am fost citat ca martor in dosarul presedintelui CJ Ialomita

ACTUALIZARE 14:00 Fostul ministru PNL Eugen Nicolaescu a declarat, azi la iesirea de la DNA, ca a fost citat de procurori in dosarul presedintelui CJ Ialomita Silvian Ciuperca.

Mihail Vlasov a fost audiat la DNA. Vineri, Curtea de Apel l-a condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie Mihail Vlasov a fost audiat azi dimineata la DNA. La iesirea de la DNA Vlasov a refuzat sa vorbeasca despre discutia cu procurorii. Vineri, Curtea de Apel l-a.

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Mai multi oficiali au fost chemati in fata procurorilor

UPDATE - Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a ajuns in urma cu putin timp la DNA, pentru a fi audiat de procurori in dosarul presedintelui CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, pentru care a fost chemat si fos.

Specialistul in comunicare politica Felix Tataru a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute: De ce as primi eu mita? Am primit bani doar cu factura (VIDEO)

40 Felix Tataru a iesit de la DNA dupa aproximativ o ora de audieri si a declarat ca nu are nicio legatura cu Gala Bute si ca nu a primit niciodata mita. Am vorbit despre Gala Bute, despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )