Libnet.ro
UNICEF

05:30

Barack Obama avertizeaza din nou Rusia.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama avertizeaza din nou Rusia.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca spera in continuare intr-o solutie diplomatica la criza din Crimeea, avertizand Rusia ca vor exista consecinte daca aceasta cale va esua, relateaza Mediafax. Barack Obama a facut aceste declaratii la Casa Alba, in timp ce la Londra au avut loc discutii intre secretarul de Stat american, John Kerry, si ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, pe tema situatiei din Crimeea. Dupa aceasta intalnire, ministrul rus de Externe, Serghei . continuă pe România Liberă

Barack Obama avertizeaza ca Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea

Rusia risca sa fie nevoita sa suporte costuri daca nu va renunta la planurile de anexare a regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama.

Kerry si Lavorv nu s-au inteles. Barack Obama il avertizeaza pe Putin ca vor exista consecinte daca nu accepta calea diplomatica in cazul Ucrainei

Statele Unite si Rusia nu au o viziune comuna in privinta situatiei din Ucraina, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, subliniind ca Rusia va respecta vointa locuitorilor din Crimeea.

Barack Obama avertizeaza Moscova ca vor fi luate masuri daca peninsula Crimeea va fi anexata de Rusia

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a primit miercuri, la Casa Alba, pe prim-ministrul interimar al Ucrainei, Arseni Iateniuk, cei doi oameni de stat discutand mai multe aspecte ale crizei ucrainene, potrivit BBC.

Obama avertizeaza ca Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea.

Presedintele SUA, Barack Obama avertizeaza ca Rusia va suporta costuri daca nu va renunta la planurile de anexare a regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Sper ca diplomatia va putea evita organizarea referendumului in Crimeea, a afirmat Obama dupa intrevederea pe care a avut-o la Casa Alba cu Arseni Iateniuk, premierul interimar proeuropean al Ucrainei. Parlamentul din Crimeea a adoptat marti o Declaratie de independenta, etapa prealabila .

Barack Obama: Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea

Presedintele american Barack Obama a avertizat ca Rusia risca sa suporte costuri daca nu va renunta la planurile de anexare a regiunii ucrainene Crimeea, relateaza CNN. Sper ca diplomatia va putea evita.

Barack Obama a avertizat Rusia ca vor exista consecinte daca nu accepta calea diplomatica pentru rezolvarea crizei din Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat, vineri, ca spera in continuare intr-o solutie diplomatica la criza din Crimeea, avertizand Rusia ca vor exista consecinte daca aceasta cale va esua,.

Sondaj: Vladimir Putin este mai puternic decat Barack Obama

Invazia Rusiei in Ucraina, sub privirile ingaduitoare ale comunitatii internationale, sau poate doar fotografiile cu liderul rus calarind cu incredere, la bustul gol, i-au determinat pe americani sa-l considere pe Vladimir Putin un lider mult mai puternic decat propriul lor conducator, Barack Obama, dupa cum arat un sondaj recent.

Sondaj: Americanii cred ca Vladimir Putin este un lider mai puternic decat Barack Obama

Americanii cred ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este un lider mult mai puternic decat Barack Obama, potrivit unui sondaj YouGov/Economist citat de Washington Examiner.

Barack Obama va veni la Chisinau

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita in Republica Moldova, pana la incheierea mandatului sau, a anuntat premierul Iurie Leanca.

Premierul interimar al Ucrainei a ajuns la Casa Alba pentru a se intalni cu Barack Obama

Arseni Iateniuk, premierul interimar proeuropean al Ucrainei, a fost primit, miercuri, la Casa Alba, de presedintele Statelor Unite, Barack Obama, informeaza AFP. Iateniuk a fost adus de un vehicul oficial care avea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )