Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama critica tarile care adopta legi impotriva homosexualilor.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama critica tarile care adopta legi impotriva homosexualilor.

Presedintele american Barack Obama a criticat marti tarile care adopta legi discriminatorii fata de homsexuali, dupa adoptarea de catre Rusia a unor masuri care sanctioneaza propaganda gay, relateaza Mediafax. Nu am nicio toleranta pentru tarile care incearca sa trateze persoanele gay, lesbiene sau transgender astfel incat sa le intimideze si sa le faca rau, a declarat Obama, raspunzand unei intrebari cu privire la adoptarea legii rusesti. continuă pe România Liberă

Barack Obama critica tarile care adopta legi impotriva homosexualilor

Presedintele american Barack Obama a criticat marti tarile care adopta legi discriminatorii fata de homsexuali, dupa adoptarea de catre Rusia a unor masuri care sanctioneaza propaganda gay, scrie.

Barack Obama critica dur tarile care adopta legi discriminatorii impotriva homosexualilor

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a criticat dur tarile care adopta legi discriminatorii impotriva homosexualilor, relateaza The Herald Sun. Afirmatiile acestuia vin in urma adoptarii de catre.

Obama si-a anulat summitul cu Putin la Moscova.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a decis sa anuleze summitul cu presedintele rus Vladimir Putin prevazut la inceputul lui septembrie la Moscova, a anuntat miercuri un oficial american de rang inalt, informeaza Mediafax. CITITI SI: Barack Obama critica tarile care adopta legi impotriva homosexualilor Casa Alba a lasat sa planeze indoiala, de aproximativ doua saptamani, asupra mentinerii acestei intalniri bilaterale, in contextul in care relatiile intre Moscova si Washington s-au .

Vladimir Jirinovski: Decizia lui Barack Obama demonstreaza lipsa de respect fata de ...

Liderul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski considera ca decizia presedintelui SUA, Barack Obama, de a anula intrevederea cu omologul sau rus, Vladimir Putin, demostreaza lipsa de respect fata de Rusia si nu corespunde cu spiritul vremurilor, relateaza agentia RIA Novosti, citata de Mediafax. Decizia lui Obama este o dovada directa a lipsei de respect fata de Rusia, a apreciat Jirinovski, adaugand ca anularea intalnirii dintre presedintele american si omologul sau rus nu corespunde .

Presedintele SUA, Barack Obama, implineste varsta de 52 de ani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste astazi 52 de ani. Liderul american va petrece ziua de nastere in afara Casei Albe, noteaza jurnalistii din statele unite. Barack Obama a parasit resedinta.

Barack Obama anuleaza intalnirea cu Vladimir Putin din septembrie, dupa ce Rusia a acordat azil fostului consultant american Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama si-a anulat intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, programata luna viitoare la Moscova, a anuntat miercuri un oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste azi 52 de ani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste azi 52 de ani. Liderul american isi va petrece ziua la Camp David, impreuna cu prietenii apropiati. Festivitatile au inceput inca de ieri, cu o partida .

Barack Obama sare in ajutorul Apple: Samsung nu mai poate interzice importurile de iPhone 4 si iPad

Razboiul judiciar dintre Apple si Samsung este cunoscut de cativa ani, iar ultima victorie a Samsung a fost ca poate cere interzicerea unor produse Apple. Barack Obama nu a fost de acord cu lovitura primita de americani si a decis sa isi foloseasca dreptul de veto in favoarea Apple.

Happy birthday, mister president! Cum isi sarbatoreste Barack Obama ziua de nastere

Presedintele lumii libere implineste astazi 52 de ani. Obama a jucat golf sambata, insa a fost nevoit sa-si intrerupa partida pentru a fi informat despre amenintarea terorista Al-Qaeda, pentru care SUA au decis sa-si inchida de astazi 22 de ambasade si consulate din tarile arabe. Presedintele a plecat apoi la Camp David, resedinta oficiala de vara a presedintelui Statelor Unite ale Americii, unde sarbatoreste alaturi de familie si prieteni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )