Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barack Obama solicita organizarea unei retele globale anti-terorism

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama solicita organizarea unei retele globale anti-terorism

Presedintele SUA Barack Obama intentioneaza sa organizeze o retea internationala de combatere a extremismului violent, dupa reuniunea importanta din aceasta saptamana de la Washington, a anuntat Casa Alba, conform AFP. continuă pe Hotnews

Obama solicita organizarea unei retele globale anti-terorism

Presedintele american Barack Obama intentioneaza sa organizeze o retea internationala de combatere a extremismului violent, dupa reuniunea importanta de la Washington de saptamana aceasta. Dupa atacurile de.

VIDEO Barack Obama incurajeaza tinerii sa isi faca asigurare de sanatate printr-un video in care se uita in oglinda, isi face un selfie si o deseneaza pe Michelle Obama

Site-ul Buzzfeed l-au convins pe presedintele american Barack Obama sa isi faca un selfie si sa o deseneze pe sotia sa, Michelle, intr-o incercare de a promova asigurarea de sanatate, pentru care termenul limita de inscriere este 15 februarie.

Barack Obama, cu limba scoasa intr-un spot publicitar! VIDEO

Barack Obama a acceptat sa fie filmat pentru un spot publicitar in ipostaze nemaivazute. Presedintele Statelor Unite apare uitandu-se in oglinda si scotandu-si limba. Iata pentru ce a facut acest lucru.

Barack Obama, descris din greseala drept suspect de viol, de o statie locala a Fox News (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost descris din greseala ca fiind suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego in timpul jurnalului de la ora 22:00 de vineri, relateaza The.

O statie locala a Fox News l-a descris din greseala pe Barack Obama drept suspect de viol

Presedintele american, Barack Obama, a fost descris din greseala drept suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego, vineri, in timpul jurnalului de la ora 22. 00, relateaza The Independent, in editia electronica de luni.

Cum a ajuns presedintele Barack Obama SUSPECT intr-un caz de VIOL, la Fox News

Presedintele american, Barack Obama, a fost descris din greseala drept suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego, vineri, in timpul jurnalului de la ora 22. 00, relateaza The Independent,.

Barack Obama isi face un selfie si o deseneaza pe sotia sa intr-un videoclip de promovare a asigurarilor de sanatate (VIDEO)

Metoda inedita prin care este promovata asigurarea de sanatate in SUA. Site-ul Buzzfeed l-a convins pe presedintele Barack Obama sa isi faca un selfie si sa o deseneze pe sotia sa, Michelle, intr-o.

VIRAL: Barack Obama se stramba intr-un selfie la Casa Alba

Buzzfeed Motion Pictures a facut recent echipa cu presedintele Obama pentru un clip tematic. Presedintele se plimba prin Biroul Oval de la Casa Alba cu un bat Selfie, iar rezultatul a strans pe contul de facebook Buzzfeed peste 3. 000 de vizualizari in primele ore de la promovare, potrivit vanityfair. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )