Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un barbat a amenintat ca se va arunca de pe un bloc din Bucuresti. Negociatorii l-au convins sa coboare dupa 4 ore

Antena3 Antena3,
Un barbat a amenintat ca se va arunca de pe un bloc din Bucuresti. Negociatorii l-au convins sa coboare dupa 4 ore

Un barbat ameninta ca vrea sa se arunce de pe un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Motivul protestului este unul necunoscut, iar autoritatile incearca, in aceste momente, sa vorbeasca cu omul,. continuă pe Antena3

Un barbat ameninta ca se va arunca de pe un bloc din Bucuresti

Un barbat ameninta ca vrea sa se arunce de pe un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Motivul protestului este unul necunoscut, iar autoritatile incearca, in aceste momente, sa vorbeasca cu omul,.

Bucuresti: Un barbat se afla, de mai multe ore, pe acoperisul unui bloc din Militari

Negociatorii si echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti incearca, de aproximativ patru ore, sa convinga un barbat sa coborare de pe acoperisul unui bloc de locuinte din cartierul Militari.

Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax.

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Medic din Bucuresti, disparut fara urma dupa ce a lasat un bilet de adio

Cautari disperate in zona Barajului Paltinu din Prahova. Un medic din Bucuresti a disparut de 24 de ore din casa lui de vacanta de pe malul lacului de acumulare. Fratele acestuia a gasit un bilet de adio.

Ce au discutat in culise Delia si Rihanna, dupa concertul din Bucuresti

Delia Matache si Rihanna s-au cunoscut in culise la finalul show-ului din Bucuresti, iar starul international a felicitat-o pentru prestatia avuta in deschiderea concertului sau, scrie.

Restrictii de circulatie la concertul Rihannei, din Bucuresti

Restrictii de circulatie la concertul Rihannei, din Bucuresti .

Un bloc din Campulung a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV.

In ce hal s-a urcat barbatul asta intr-un autobuz din Bucuresti! In partea de jos pare normal, dar daca vezi poza intreaga...

Caldura din Capitala ii face pe unii sa uite de bunele maniere atunci cand ies pe strada. Drept dovada sta un domn care a adoptat o tinuta deloc placuta vizual in timp ce mergea cu un troleibuz in Bucuresti. Domnul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )