Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un barbat care a protestat pe cladirea CSM a fost amendat cu 700 de lei

Adevărul Adevărul,
Un barbat care a protestat pe cladirea CSM a fost amendat cu 700 de lei

Un barbat care s-a urcat, marti, cu un steag, pe cladirea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si a protestat impotriva mai multor sefi din justitie a fost amendat cu suma de 700 de lei de jandarmii bucuresteni care l-au acuzat detulburarea linistii si ordinii publice. continuă pe Adevărul

Protest: Un barbat s-a suit pe cladirea CSM. Cere demisiile sefelor DNA si ICCJ

Mai multe persoane protesteaza, marti, in fata Consiliului Superior al Magistraturii CSM), acuzand abuzuri in Justitie. Oamenii sunt revoltati de cazul Marianei Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe sefa instantei supreme, Livia Stanciu.

VIDEO Viralul ciudat al sfarsitului de saptamana: un barbat dezbracat, care recita Tatal Nostru, a fost filmat cand alerga prin Constanta

Aventura unui barbat care parea un personaj din filmele cu nebuni a ajuns viral pe Internet. Clipul de doar 22 secunde il arata pe individ aflat intr-o sesiune de jogging pe mijlocul bulevardului Ion C. Bratianu din Constanta.

10 mistere care inca nu au fost rezolvate de stiinta

Avem senzatia ca stiinta ar trebui sa poata explica orice, mai ales dupa atat de multi ani de cercetare. in realitate, sunt multe intrebari aparent simple, care insa nu si-au gasit inca raspunsul. imi place necunoscutul, despre asta e vorba in stiinta. Exista miliarde de lucruri si de locuri despre care nu stim absolut nimic. [] 10 mistere care inca nu au fost rezolvate de stiinta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )