Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Alba Iulia a dat foc la un bar pentru ca nu a mai primit bautura. Doua persoane au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un club, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor alcoolce a aruncat combustibil in bar dupa care i-a dat foc, suparat ca barmanul nu l-a mai servit cu bautura. continuă pe Adevărul

FOTO Casa Velican din Alba Iulia in care s-au pus bazele guvernului Transilvaniei, dupa Unirea din 1918

Casa Camil Velican din Alba Iulia a fost locul in care s-a infiintat si si-a desfasurat primele sedinte Guvernul Transilvaniei dupa Unirea din 1918. De acele vremuri mai amintesc acum doua placi comemorative instalate pe imobilul in care a locuit primul primar roman al orasului.

FOTO Casa Velican din Alba Iulia in care s-au pus bazele guvernului Transilvaniei in 1918, lasata de izbeliste

Casa Camil Velican din Alba Iulia a fost locul in care s-a infiintat si si-a desfasurat primele sedinte Guvernul Transilvaniei dupa Unirea din 1918. De acele vremuri mai amintesc acum doua placi comemorative instalate pe imobilul in care a locuit primul primar roman al orasului.

Alba Iulia: Un barbat a dat foc unui bar pentru ca nu a mai primit alcool. Doua persoane au suferit arsuri

Un barbat in varsta de 34 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal dupa ce a provocat un incendiu intr-un bar, in urma caruia doua persoane au suferit arsuri. Barbatul aflat sub influenta bauturilor.

Trei femei din Galati au jefuit o batrana din Alba Iulia. Una dintre hoate, retinuta de politisti

O batrana in varsta de 88 de ani, din municipiul Alba Iulia, a fost jefuita de trei femei din Galati, care au furat suma de 24. 000 de lei. Una dintre hoate a fost retinuta de politistii IPJ Alba in urma unor perchezitii la domiciliul mai multor persoane desfasurate in colaborare cu colegi din Galati.

CSU Alba Iulia s-a calificat in finala Ligii Europei Centrale la baschet feminin

Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia s-a calificat, sambata, in finala Ligii Europei Centrale CEWL), dupa ce a eliminat campioana Austriei, Flying Foxes Viena, in cea de-a doua semifinala a competitiei,.

Trei femei din Galati au lasat fara 24.000 de lei o batrana din Alba Iulia. Una dintre hoate, retinuta de politisti

Hoatele i-au furat femeii suma de 24. 000 de lei. Una dintre femei a fost retinuta de politistii IPJ Alba in urma unor perchezitii la domiciliul mai multor persoane desfasurate in colaborare cu politistii din Galati.

Barbat din Vaslui, la spital dupa ce a fost batut crunt de politisti

Un barbat din judetul Vaslui a ajuns la spital dupa ce, spune el, ar fi fost batut de mai multi politisti. Scandalul a fost provocat de o femeie care l-a acuzat ca i-a furat pasarile. Dupa spusele victimei,.

Medicul proxenet din Aiud ramane in arest preventiv. Curtea de Apel i-a respins contestatia

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat vineri, 14 martie, contestatia medicului Molnar Geza din Aiud aresatat preventiv pentru trafic de minori si proxenetism. Instanta de judecata a respins solicitarea inculpatului si a decis ca fostul consilier local sa fie cercetat in continuare in arest preventiv.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Alba au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Alba indica, asa cum era de asteptat, note mici obtinute de elevii claselor a XI-a si a XII-a. Absolventii din acest an au inregistrat procente de note peste 5, de 52 la suta la Matematica si 58 la suta la Limba si literatura romana. La clasa a XI-a rezultatele sunt si mai proaste.

Un barbat care s-a dat drept printul Harry a escrocat un artizan austriac cu 27.500 de euro

Un artizan austriac, care a crezut ca fusese angajat pentru a renova parchetul de la Palatul Buckingham, a fost escrocat cu 27. 500 de euro de catre un fals print Harry, a dezvaluit, sambata, politia austriaca,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )