Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat din Arad, decedat de trei ani, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

B1 B1,
Barbat din Arad, decedat de trei ani, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Familia unui barbat din Arad care a decedat in urma cu trei ani intr-un accident rutier a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 euro primita de la CNADNR pentru lipsa. continuă pe B1

Barbat mort de trei ani intr-un accident rutier, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Familia unui barbat din Arad care a murit in urma cu mai bine de trei ani a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 de euro primita de la CNADNR pentru lipsa rovinietei, amenda sosind la o luna dupa ce barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Sursa Mediafax).

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, condamnta la trei ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce a fost condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat, informeaza.

Teleorman: O fetita de trei ani, disparuta de patru zile dupa ce a fost luata de o viitura

Pompierii cauta o fetita in varsta de trei ani, disparuta vineri in apele paraului Dambovnic din judetul Teleorman, copilul ajungand in apa dupa ce caruta in care se afla impreuna cu parintii si fratii sai a fost rasturnata de o viitura.

De Craciun, un barbat din Texas a adus magia si povestea Frozen in curtea casei sale

Un barbat din Texas a muncit luni intregi pentru a aduce de Craciun, in gradina casei sale, povestea magica a Regatului de gheata Frozen), cea mai de succes animatie din toate timpurile, conform Hollywood.

Barbat din Hunedoara, acuzat ca a furat si a vandut in strainatate tezaure dacice, condamnat la opt ani de inchisoare

Un barbat acuzat ca a furat si a vandut in strainatate tezaure dacice din Muntii Orastiei, a fost condamnat la opt ani de inchisoare si va trebui sa plateasca despagubiri de 2,54 milioane de euro statului.

Prima victima a inundatiilor din aceasta iarna este o copila de trei ani. A fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor. N-a fost gasita nici pana acum

Inundatiile au facut prima victima. O fetita de 3 ani si jumatate, din Teleorman, a fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor si fratilor ei, in timp ce traversau un rau cu caruta. Apele.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )