Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un barbat din Argentina si-a schimbat sexul pentru a iesi la pensie cu cinci ani mai devreme

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Argentina si-a schimbat sexul pentru a iesi la pensie cu cinci ani mai devreme

Un functionar public din Argentina a ales sa-si schimbe sexul pentru a putea beneficia de o prevedere din legislatia acestei tari conform careia femeile se pot pensiona la varsta de 60 de ani, cu cinci ani mai devreme fata de barbati, informeaza presa argentiniana, citata joi de AFP. continuă pe Hotnews

Un barbat a decis sa isi schimbe sexul pentru un motiv incredibil: Acesta este un caz clar de abuz

Un functionar public din Argentina a ales sa-si schimbe sexul pentru a putea beneficia de o prevedere din legislatia acestei tari conform careia femeile se pot pensiona la varsta de 60 de ani, cu cinci ani mai de.

Un barbat din Iasi a castigat procesul cu Politia, desi este mort

Un iesean a dat in judecata Politia pentru a scapa de o sanctiune rutiera, insa desi a murit in timpul procesului, iar la dosar a fost depus si certificatul de deces, litigiul a continuat, iar Tribunalul a stabilit ca barbatul isi poate folosi permisul de conducere si este indreptatit sa isi primeasca, personal, jumatatea de amenda pe care o platise, relateazaZiarul de Iasi. Asta, dupa ce un vasluian declarat mort, desi era in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului.

Gest socant! Un barbat din Arges si-a sechestrat familia timp de doua saptamani. Adevarul a iesit la iveala dupa ce una dintre fete a reusit sa scape

Un argesean de 49 de ani a fost saltat de politie dupa ce si-a sechestat, timp de doua saptamani, sotia si pe cei patru copii. Fiica cea mare, in varsta de 14 ani, a reusit sa fuga din casa, joi. Ea a.

Paradoxul din Romania: surdo-mut amendat pentru c-a scandat contra PSD

Ai putea spune ca Romania nu te mai poate surprinde, dar ai gresi. intr-un caz cel putin bizar, un cetatean surdo-mut a fost amendat pentru ca scanda lozinci anti-PSD. Omul a fost amendat pentru ceva ce ar fi facut in ziua congresului PSD din 10 martie. El a fost sanctionat de Jandarmerie cu amenda de [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )