Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un barbat din Suceava a murit dupa ce un tractor s-a rasturnat intr-o panta

B1 B1,
Un barbat din Suceava a murit dupa ce un tractor s-a rasturnat intr-o panta

Un barbat de 75 ani din Suceava, care conducea un tractor a murit, joi, dupa ce vehiculului s-a rasturnat pe o panta de aproximativ 30 grade, in localitatea Arghira, potrivit Mediafax. in tractor se mai afla. continuă pe B1

Suceava: Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi furat diferite obiecte din muzeele si bisericile din Torino

Un barbat din Suceava a fost arestat, marti, in locuinta sa fiind descoperite mai multe obiecte ce ar fi fost furate din muzee si biserici din Torino, Italia, relateaza Mediafax. Omaneii legii au descoperit,.

Un barbat din Kensas a murit in desert dupa ce a scris scrisori celor dragi

Un barbat de 54 ani din Kensas a plecat intr-o calatorie, insa nu a mai ajuns la destinatie, avand un accident rutier in Utah, fiind gasit sapte saptamani mai tarziu, relateaza CNN. Exista totusi.

Marea Britanie: O imigranta romanca a murit dupa ce a fost injunghiata in plina strada

Un barbat a fost arestat dupa o imigranta romanca a fost injunghiata, luni noaptea, pe o strada comerciala aglomerata de la Ilford, in estul Angliei. Tanara a murit ulterior, la spital, din cauza ranilor,.

Un elev de 18 ani de la un liceu din Pucioasa a murit dupa ce i s-a facut rau la ora de sport

Un elev de la Colegiul National Nicolae Titulescu din Pucioasa, in varsta de 18, a murit la spital dupa ce i s-a facut rau la ora de sport. Tanarul avea probleme de sanatate, suferea de suflu sistolic, iar.

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Un barbat a murit dupa ce a consumat Red Bull: Familia cere despagubiri de 85 milioane dolari

Un barbat de 33 ani din Brooklyn a murit in timp ce juca baschet, imediat dupa ce a baut Red Bull, energizant bogat in cafeina. Potrivit New York Daily News, familia acestuia da vina pe producatorul.

Constanta: Un pieton a murit dupa ce a fost lovit succesiv de doua masini

Un barbat de 55 de ani, din Constanta, a murit luni seara dupa ce, in timp ce traversa un bulevard din centrul orasului prin loc nepermis, a fost lovit succesiv de doua autoturisme, relateaza Mediafax.

Constanta: Un pieton a murit dupa ce a fost lovit succesiv de doua masini

Un barbat de 55 de ani, din Constanta, a murit, luni seara, dupa ce, a fost lovit succesiv de doua autoturism in timp ce traversa un bulevard prin loc nepermis, transmite Mediafax. Acesta a fost accidentat de.

Constanta: Un pieton a murit dupa ce a fost lovit succesiv de doua masini.

Un barbat de 55 de ani, din Constanta, a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit succesiv de doua autoturisme in timp ce traversa un bulevard din centrul orasului printr-un loc nepermis, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 19. 20, cand barbatul de 55 de ani s-a angajat in traversarea strazii printr-un loc nepermis, in dreptul blocului LV 31, situat pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, din Constanta. El a fost .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )