Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un barbat a fost arestat sub acuzatia de furt de electricitate, dupa ce si-a incarcat telefonul mobil in tren

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost arestat sub acuzatia de furt de electricitate, dupa ce si-a incarcat telefonul mobil in tren

Britanicul Robin Lee, dupa o calatorie cu trenul in Marea Britanie, a avut surpriza vietii lui, dupa ce a fost arestat la coborare, scrie CNET. Un politist comunitar l-a retinut, fiind acuzat ca a furat curent. continuă pe Antena3

Procurorul lui Voiculescu, Emilian Eva, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru luare de mita

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni, sa-l suspende din functie pe procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce acesta a fost arestat preventiv pentru luare de mita in dosarul in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia si fals in declaratii.

Vaslui: Un tanar a batut si violat o fata pe strada. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tanar de 23 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, dupa ce a atacat o fata pe strada, a tarat-o in santul de pe marginea drumului si a violat-o, informeaza Mediafax. Fata, in varsta de.

Faze Tari: A fost arestat imediat. Unde si-a incarcat acest barbat din Londra telefonul mobil; La 74 de ani si-a ucis una din amante in timpul unei partide sadomasochiste; De ras sau de plans? Ce a determinat-o pe aceasta soferita sa intre cu masina intr

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Virusul Politia Romana - Desi a fost denumit Politia Romana, tara noastra nu a fost cea in care virusul. Intr-un oras din Germania a plouat cu bani. Un barbat ascunsese de sotie toate economiil sale, intr-un copac Locuitorii din orasul german Mirow au fost surprinsi saptamana trecuta cand.

SUA: Fiul unui politist din Boston, sustinator al Statului Islamic, a fost arestat pentru complot terorist

Departamentul american de Justitie a anuntat arestarea fiului unui fost capitan de politie din Boston, care s-a declarat sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic. Acesta planuia sa detoneze un dispozitiv.

Traian Basescu, despre vila Lac 3: A fost declarata in pericol de prabusire dupa ce am plecat eu. Ar trebui atunci condamnati toti cei care m-au tinut pe mine 10 ani in vila nesigura (VIDEO)

Traian Basescu spune ce probleme sunt la vila Lac 3, resedinta actualului sef de stat Klaus Iohannis. Cladirea a fost declarata in pericol de prabusire dupa ce fostul sef al statului s-a mutat de acolo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )