Libnet.ro
UNICEF

10:31

Un barbat a fost gasit mort in Lacul IOR

Antena3 Antena3,
Un barbat a fost gasit mort in Lacul IOR

Un barbat in varsta de circa 43 de ani a fost gasit mort sambata in Lacul IOR, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit agerpres. ro. El a fost. continuă pe Antena3

Bucuresti: Un barbat a fost gasit decedat in lacul IOR

Un barbat in varsta de circa 43 de ani a fost gasit decedat sambata in Lacul IOR, a anuntat Diana Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit Agerpres.

Un barbat a fost gasit mort, pe o strada din Arad

Un barbat a fost gasit mort, in cursul diminetii de vineri, pe o strada din cartierul aradean Micalaca. Se apre ca acesta era un om al strazii care isi ducea vecul in aceasta zona.

Tragedie in PNL Dambovita! Un consilier local a fost gasit mort. Avea toate sansele sa fie ales din nou

Un consilier local din comuna Bezdead a fost gasit mort in locuinta sa, scrie targovistenews. ro. Barbatul avea 69 de ani si locuia singur. Oamenii de la primarie l-au gasit fara suflare si au.

Barbat gasit mort in Parcul IOR din Capitala

Un barbat de aproximativ 43 de ani a fost gasit mort, in Parcul IOR, din Capitala, conform Politiei.

Un barbat a murit dupa ce a intrat in lacul IOR

Barbatul, in varsta de aproximativ 43 de ani, s-a dezbracat si a intrat in apa, fara a mai iesi la suprafata. Un martor a sunat la 112.

Cantaretul Prince a murit. El a fost gasit intr-un lift din resedinta sa

Cantaretul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa.

Prince a fost gasit inconstient intr-un lift

Cantaretul american Prince, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis Minnesota, nord), a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa, a informat seriful comitatului Carver, transmite France Presse.

Targu Jiu: Elevul de 11 ani, disparut in Parcul Central, unde venise in cadrul programului Scoala Altfel a fost gasit si dus acasa

Un elev din Bumbesti Jiu in varsta de 11 ani a disparut, miercuri, in Parcul Central din Targu Jiu. Acesta venise in excursie, cu scoala, in cadrul programului Scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )