Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Dristor

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost lovit de metrou la statia Dristor

Un barbat in varsta de aproximativ 25-30 de ani a fost grav ranit dupa ce a fost lovit de metrou la statia Dristor 1, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Surse din Politie au declarat ca din primele cercetari rezulta ca barbatul ar fi fost agatat de tren de pe peron. continuă pe România Liberă

Bucuresti: Un barbat a fost lovit de metrou in statia Dristor 1

Un barbat de aproximativ 25-30 de ani a fost grav ranit, luni, dupa ce a fost lovit de metrou la statia Dristor 1, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, citat de Mediafax. Potrivit.

Accident in statia de metrou Dristor. Un barbat a fost lovit de metrou

UPDATE - Barbatul lovit de metrou, luni dimineata, in statia Dristor 1 a incercat sa se sinucida, tentativa in urma careia si-a fracturat picioarele si un brat. Un barbat in varsta de aproximativ 25-30.

Tanar mort pe un camp de langa Oradea. A fost lovit in cap de traznet

Un tanar bihorean si-a pierdut viata in urma furtunii de duminica seara. Adolescentul in varsta de 16 ani a fost gasit pe un camp, fara suflare, dupa ce a fost lovit de traznet.

A scapat cu viata dupa ce a fost lovit de tren. Mai bine de o ora a durat descarcerarea

Un tanar de 23 de ani si-a vazut moartea cu ochii joi seara, dupa ce a autoturismul in care se afla a fost lovit de un tren personal. De mai bine de o ora au avut nevoie cei de la descarcerare sa il scoata pe tanar dintre fiarele contorsionate. Tanarul s-a ales doar cu o fractura de bazin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )