Libnet.ro
UNICEF

16:00

Barbat impuscat in spate de politisti, dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa intre intr-un magazin

Antena3 Antena3,
Barbat impuscat in spate de politisti, dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa intre intr-un magazin

Un barbat de 29 de ani, suspectat de furturi din societati comerciale, a fost impuscat in spate de politisti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost prins cand incerca sa intre intr-un magazin din. continuă pe Antena3

Suceava: Barbat suspectat de furturi, impuscat in spate de politisti dupa ce a fost prins in flagrant

Un barbat de 29 de ani, suspectat de furturi din societati comerciale, a fost impuscat in spate de politisti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost prins cand incercat sa intre intr-un magazin din.

VIDEO Barbat retinut de politistii galateni dupa ce a fost prins cu un revolver asupra sa

Ieri, in jurul orei 15. 30, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politisti rutieri si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au organizat o actiune, pe raza municipiului Galati, pentru identificarea persoanelor care nu respecta regimul armelor si munitiilor.

A fost prins barbatul care a furat bijuteriile fostului minitru al Muncii, Claudia Boghicevici

Hotul care a intrat in locuinta fostului ministru al Muncii, deputata Claudia Boghicevici, in toamna anului trecut, a fost prins.

Focuri de arma in cartierul Giulesti. Un barbat condamnat pentru talharie, prins de politisti dupa ce au tras trei focuri de avertisment

Trei focuri de avertisment au tras politistii Capitalei, miercuri seara, in cartierul Giulesti, in timp ce urmareau un barbat condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru talharie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )