Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat a luat ostatici intr-un imobil din Pennsylvania, SUA

Adevărul Adevărul,
Un barbat a luat ostatici intr-un imobil din Pennsylvania, SUA

Un barbat a luat ostatici intr-un imobil din Pittsburgh Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineata, dupa ce a amenintat ca are o bomba in rucsac, a anuntat FBI, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Luare de ostatici intr-o cladire din SUA. Atacatorul este inarmat

Un barbat inarmat a luat mai multi ostatici, vineri dupa-amiaza, intr-o cladire a Three Gateway Center, din centrul orasului american Pittsburgh, anunta politia locala, citata de CNN. Deocamdata nu se stie.

SUA: Un barbat a luat cel putin un ostatic in Pittsburgh si afirma ca are o bomba

Un barbat, care spune ca are o bomba intr-un rucsac, a luat ostatic cel putin o persoana intr-un imobil din Pittsburgh Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineata, anunta FBI, preluat de AFP.

Barbat ucis de urs intr-o localitate din Dambovita.

Un barbat a fost ucis de un urs, miercuri dimineata, in localitatea damboviteana Moroieni, la cateva zile dupa ce o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost atacate de urs, in doua localitati invecinate, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei si Jandarmeriei Dambovita, incidentul a avut loc in satul Muscel din localitatea Moroieni, la o distanta de aproximativ doi kilometri de zona in care sunt case. Victima este un barbat in varsta de 64 de ani. Barbatul .

Panica intr-o comuna din Dambovita! Un barbat a fost ucis de urs

Un barbat a fost ucis de urs, miercuri dimineata, langa comuna Moroieni, judetul Dambovita. Atacul a avut loc in aceeasi zona unde au mai avut loc trei atacuri. Un batran in varsta de 71 de ani a murit,.

Ursul care a atacat doi barbati intr-o padure din Arges a fost impuscat

UPDATE: Ursul care a atacat doi padurari in padurea din localitatea argeseana Corbeni a fost impuscat, a declarat prefectul judetului Arges, Cristian Soare, citat de Mediafax. Un padurar a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )