Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barbat mort de trei ani intr-un accident rutier, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Adevărul Adevărul,
Barbat mort de trei ani intr-un accident rutier, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Familia unui barbat din Arad care a murit in urma cu mai bine de trei ani a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 de euro primita de la CNADNR pentru lipsa rovinietei, amenda sosind la o luna dupa ce barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Sursa Mediafax). continuă pe Adevărul

Barbat din Arad, decedat de trei ani, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Familia unui barbat din Arad care a decedat in urma cu trei ani intr-un accident rutier a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 euro primita de la CNADNR pentru lipsa.

Patru ani de inchisoare pentru uciderea a doua persoane intr-un accident rutier. Mama copilei: Nici daca primea 1.000 de ani nu eram multumita

Un sofer vinovat de producerea unui accident rutier in care au murit un copil de 13 ani si tatal ei, fost politist, a fost condamnat la pedeapsa inchisorii cu executare.

Afacerist mort intr-un accident rutier, jefuit de banii pentru salariale angajatilor sai

Acuzatii grave dupa un tragic accident de circulatie care a avut loc in localitatea Copaceni din judetul Cluj. Din borseta uneia dintre victime au disparut 10. 000 de lei si 1. 000 de euro, chiar in timpul.

Secretar de stat in Ministerul Economiei internat la Neurochirurgie, dupa un accident rutier grav petrecut la Iasi

Maricel Popa, secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav.

Un camion romanesc, implicat intr-un grav accident rutier in Marea Britanie

Un camion romanesc a fost implicat intr-un grav accident rutier, pe o autostrada din sudul Marii Britanii. Un barbat de 39 de ani a murit si patru persoane au fost transportate la spital cu rani grave. Traficul.

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, condamnta la trei ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce a fost condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat, informeaza.

Teleorman: O fetita de trei ani, disparuta de patru zile dupa ce a fost luata de o viitura

Pompierii cauta o fetita in varsta de trei ani, disparuta vineri in apele paraului Dambovnic din judetul Teleorman, copilul ajungand in apa dupa ce caruta in care se afla impreuna cu parintii si fratii sai a fost rasturnata de o viitura.

Prima victima a inundatiilor din aceasta iarna este o copila de trei ani. A fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor. N-a fost gasita nici pana acum

Inundatiile au facut prima victima. O fetita de 3 ani si jumatate, din Teleorman, a fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor si fratilor ei, in timp ce traversau un rau cu caruta. Apele.

VIDEO Maternitatea din Buzau functioneaza, de peste 40 de ani, intr-o cladire care trebuia sa fie inchisoare

Maternitatea din Buzau functioneaza de aproape o jumatate de secol intr-o cladire a carei destinatie initiala a fost cea de inchisoare. Nu a fost niciodata reabilitata iar asta se vede la exterior unde timpul si-a pus amprenta pe ziduri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )