Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un barbat a MURIT dupa ce a fost lovit de metrou la Piata Universitatii

Antena3 Antena3,
Un barbat a MURIT dupa ce a fost lovit de metrou la Piata Universitatii

Un barbat a murit dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Piata Universitatii, a declarat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti,. continuă pe Antena3

Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de metrou la statia de la Universitate

Un barbat de aproximativ 36 de ani a murit dupa ce a fost calcat de metrou la Piata Universitatii. Traficul in zona a fost blocat timp de cateva minute.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia de la Universitate

Un barbat de aproximativ 36 de ani a murit dupa ce a fost calcat de metrou la Piata Universitatii. Traficul in zona a fost blocat timp de cateva minute.

Barbat in stare grava, dupa ce a fost lovit de metrou, in statia de la Universitate (VIDEO)

Un barbat se afla in stare grava dupa ce a fost lovit de o garnitura de metrou, dupa ce ar fi cazut pe sine, pe magistrala 2. Circulatia este blocata la ora transmiterii acestei stiri. Potrivit.

UPDATE. Barbatul care a cazut sub metrou, la Universitate, a murit

Un barbat a fost ranit grav, dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Piata Universitatii, informeaza Mediafax, citandu-l pe purtatorul de cvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

UPDATE Circulatie blocata pe magistrala 2 de metrou, o persoana a fost calcata de tren in statia Universitatii

Circulatia era blocata luni, la ora 15,00, pe magistrala 2 de metrou, dupa ce o persoana a fost calcata de tren in statia Universitatii, a declarat pentru B1 TV Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. UPDATE Reprezentantul ISU a declarat pentru Agerpres ca barbatul a murit dupa ce a fost lovit de o garnitura de metrou.

Un mort si trei raniti dupa ce un ATV a fost lovit de un autoturism

Un barbat care conducea, luni, un ATV pe un drum din comuna suceveana Udesti a murit, fiind lovit de un autoturism aflat in depasire, trei persoane din autoturism fiind ranite usor in urma accidentului.

Un ATV a fost lovit de un autoturism in judetul Suceava: O persoana a murit, iar altele trei au fost ranite

Un autoturism a lovit, luni, in timp ce se afla in depasire, unATV, persoana de la volanul acestuia fiind ucisa in accident. De asemenea, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu,.

Prima lotiune solara POTABILA a fost lansata pe piata

Prima lotiune de protectie solara potabila a fost lansata pe piata de o companie americana, potrivit careia ingerarea a trei lingurite din acest produs ofera o protectie de trei ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )