Libnet.ro
UNICEF

18:30

Barbat, retinut de DNA dupa ce a cerut 20.000 de euro pentru a interveni la DIICOT Bacau

România Liberă România Liberă,
Barbat, retinut de DNA dupa ce a cerut 20.000 de euro pentru a interveni la DIICOT Bacau

Un barbat a fost retinut de DNA pentru pentru trafic de influenta dupa ce a pretins de la un denuntator suma de 20. 000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror care activa la DIICOT Bacau, se arata intr-un comunicat al Directiei Nasional Anticoruptie. continuă pe România Liberă

DNA: Barbat retinut ca a cerut mita pentru a interveni pe langa un procuror DIICOT

Procurorii DNA lau retinut pentru 24 de ore pe Lazar Vasile, care a pretins, impreuna cu un agent de politie din IPJ Galati, 20. 000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror din cadrul DIICOT.

Barbat, retinut de DNA dupa ce a pretins de la un denuntator 20.000 de euro pentru a interveni la DIICOT Bacau

Un barbat a fost retinut de DNA pentru 24 de ore pentru trafic de influenta dupa ce a pretins de la un denuntator suma de 20. 000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror din cadrul DIICOT Bacau, potrivit.

Comisia Europeana propune un buget UE de 143,5 miliarde euro pentru 2016

Comisia Europeana a prezentat miercuri un proiect de buget al UE in valoare de 143,5 miliarde euro pentru 2016, in crestere cu 1,6% fata de 2015, fondurile urmand sa fie folosite pentru sustinerea redresarii economice, cresterea nivelului de trai si a numarului de locuri de munca.

Spitalul Marie Curie are nevoie de 20.000 de euro pentru un aparat de dializa care poate salva viata copiilor nascuti prematur

Medicul Catalin Cirstoveanu si Fundatia Genesis Collegiate au initiat un nou proiect de strangere de fonduri pentru achizitionarea unui aparat de dializa care ar putea salva vietile copiilor nascuti prematur.

UPDATE Victor Ponta da vina pe Comisia Europeana si FMI pentru iminenta inchidere a minelor din Valea Jiului/ Guvernul a aprobat un imprumut de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la CE Hunedoara

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului energiei Andrei Gerea sa plece astazi 27 mai) in mijlocul minerilor care protesteaza in Valea Jiului, cu misiunea de a prezenta proiectul de act normativ prin care Guvernul aproba un imprumut de stat de 37,7 milioane euro pentru termocentralele de la Complexul Energetic Hunedoara. Ponta i-a mai spus lui Gerea sa le transmita minerilor si mesajul ca ne cere tot timpul Comisia Europeana si FMI sa inchidem CNH sic!). In realitate, Comisia nu a cerut din start inchiderea CE Hunedoara, ci prezentarea unui plan de restructurare. Doar in cazul neprezentarii acestui plan, societatea trebuie lichidata. Pana acum, Guvernul nu a venit cu nicio solutie de redresare care sa asigure viabilitatea complexului in intregime.

Rusia a renuntat oficial la afacerea de 1,2 miliarde euro pentru navele Mistral

Rusia a anuntat marti oficial ca intentioneaza sa renunte la contractul de 1,2 miliarde euro prin care ar fi trebuit sa achizitioneze din Franta doua nave militare Mistral, a caror livrare a fost suspendata de guvernul francez in urma sanctiunilor instituite impotriva Rusiei dupa declansarea conflictului din Ucraina, relateaza agentia DPA si Sputnik news.

Ministerul Educatiei a alocat peste 2,6 milioane de euro pentru achizitia unui sistem IT de eficientizare a activitatii

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic care sa imbunatateasca eficacitatea organizationala in Minister si in institutiile subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 11,87 milioane lei peste 2,6 milioane euro), care va fi finantat din fonduri UE, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Despagubiri de pana la 190.000 euro pentru calatorii vatamati in transportul cu trenul

Un calator care a fost vatamat corporal in transportul feroviar va primi o despagubire in limita maxima de 190. 000 de euro, echivalent in lei, fata de 75. 000 de lei, cat este in prezent, a decis, miercuri, Camera Deputatilor, modificand astfel.

Mioara Roman, obligata de instanta sa plateasca 80.000 de euro pentru chiria restanta

Mioara Roman este buna de plata. Fosta sotie a lui Petre Roman a pierdut procesul cu RA-APPS legat de chiria vilei din Primaverii si va trebui sa plateasca aproximativ 400. 000 de euro. Fosta doamna Roman e.

Fonduri europene de 111 milioane de euro pentru biomasa si energie geotermala

Fondurile europene alocate sectorului energetic in perioada 2014-2020 pot fi accesate prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), a declarat, ieri, intr-o conferinta, George Guran, sef serviciu in cadrul Organismului Intermediar pentru Energie din Ministerul Energiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )