Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un barbat, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta. Cati bani a cerut pentru a interveni la DIICOT Bacau

România Liberă România Liberă,
Un barbat, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta. Cati bani a cerut pentru a interveni la DIICOT Bacau

Un barbat, Vasile Lazar a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Un barbat, trimis in judecata pentru trafic de influenta: A pretins 20.000 de euro pentru a interveni pe langa un procuror din cadrul DIICOT Bacau

Un barbat, Vasile Lazar a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. in intervalul septembrie decembrie 2008,.

Directorul Operei Nationale, trimis in judecata pentru coruptie

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, dar si alti sase membri din conducerea institutiei, au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, dupa ce au angajat o firma de paza fara licenta de finctionare. Dinca mai este acuzat si de fals in declaratia de avere.

Galatean trimis in judecata dupa ce a cerut 20.000 de euro pentru a scapa de puscarie un proxenet. in acelasi dosar, o politista a fost condamnata deja la trei ani de inchisoare

Un barbat a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 20. 000 de euro, impreuna cu o fosta politista din Galati, unei persoane vizate intr-un dosar instrumentat de DIICOT Bacau pentru a interveni pe langa un procuror ca sa dispuna netrimiterea acesteia in judecata.

Razvan Dinca, directorul Operei Nationale Bucuresti, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fals in declaratii si conflict de interese

Directorul Operei Nationale Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurori pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in declaratii si conflict de.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )