Libnet.ro
UNICEF

09:00

Barbatii cheltuiesc cel mai mult pe micile cadouri spontane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barbatii cheltuiesc cel mai mult pe micile cadouri spontane

Europenii pretuiesc tot mai mult efectul reconfortant al micilor cadouri, iar barbatii le aloca sume mai mari, arata studiul anual Treat Index derulat de MasterCard, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce daruri primesc femeile si barbatii: o treime dintre romani ofera lunar cadouri spontane

O treime dintre romani ofera mici cadouri spontane in fiecare luna, in timp ce 18% se rasfata o data la sase luni, suma medie alocata fiind intre 81 si 200 de lei, se arata intr-un studiu realizat in Europa.

O treime dintre romani ofera lunar cadouri spontane - barbatii mese in oras, femeile haine

O treime dintre romani ofera mici cadouri spontane in fiecare luna, in timp ce 18% se rasfata o data la sase luni, barbatii prefera mesele in oras, iar femeile hainele, pantofii sau gentile, suma medie alocata fiind intre 81 si 200 de lei, se arata.

Subiectele zilei: Cardul de sanatate, un proiect esuat; Cerere de spaga pentru un politician: Fara 15 milioane de euro nici nu stam de vorba; Cu cat traiesc mai mult femeile decat barbatii si care sunt bolile fatale care fac cele mai multe victime in Rom

A inceput batalia pentru baronii locali. PSD vrea alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin si flutura votul indirect pentru presedintii consiliilor judetene. PNL propune alegeri in doua tururi atat pentru primari, cat si pentru sefii de judete. 26 ianuarie, o zi rusinoasa pentru istoria Romaniei. Cum era lingusit Ceausescu in era comunista. Mai mult decat alte sarbatori comuniste, ziua de nastere al lui Nicolae Ceausescu arata lipsa de atitudine a romanilor in fata minciunii.

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei: In 2014 am aplicat amenzi de peste 41 milioane de euro, valoare mai mult decat dubla comparativ cu 2013, majoritatea pentru carteluri

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de peste 41 milioane euro, o valoare mai mult decat dubla fata de 2013, majoritatea fiind indreptate catre carteluri - sanctiunea impotriva agentiilor media, a companiilor de taxi si impotriva companiilor de pe piata forajelor trucare de licitatii la Romgaz), a declarat marti Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul PDL

Victor Ponta, a declarat, sambata, la Iasi, ca noul Partid National Liberal PNL) incepe sa semene din ce in ce mai mult cu vechiul Partid Democrat Liberal.

Clipul zilei: Generatia social media, dar mai mult 'media' decat 'social'

Generatia din ziua de astazi este generatia social media, dar mai mult 'media', decat 'social'. Incet, incet relatiile interumane se pierd. Clipul urmator evidentiaza tocmai acest aspect si demonstreaza ca degeaba ai foarte multi prieteni in spatiul virtual. La acest articol puteti posta comentarii.

GfK: 2014, cel mai bun de la declansarea crizei pentru increderea romanilor in economie si finante

Anul trecut a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia financiara a familiei lor a fost mai dificila decat in 2013 este in scadere, arata GfK in conluziile unui studiu remis azi redactiei.

Dubai a detronat Heathrow in 2014, ca cel mai aglomerat aeroport international din lume

Dubai International Airport a detronat anul trecut aeroportul londonez Heathrow din pozitia de cel mai aglomerat nod aerian international din lume, datorita cresterii numarului de pasageri transportati de compania Emirates, care detine o flota record de avioane de mari dimensiuni, transmite Bloomberg.

Conducerea BNR la cel mai inalt nivel, convocata la Comisia Buget-Finante pentru a da explicatii privind modul in care s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, pentru sedinta de miercurea viitoare, conducerea BNR la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cum s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii a avut cu bancile comerciale si la ce solutii s-au angajat acestea, scrie Mediafax. Va rog sa inaintam o adresa Bancii Nationale prin care conducerea BNR sa se prezinte miercurea viitoare in fata Comisiei cu un raport asupra modului cum s-a implicat in aceasta actiune problema creditelor in franci elvetieni - n. r. ), ce discutii a avut cu bancile care au dat credite in franci elvetieni si cu ce solutii au venit acestea. Sa ne spuna daca Banca Nationala face inlesniri in rezolvarea problemei dintre clienti si banci, s-a adresat colegilor Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Comisiei Buget-Finante-Banci din Camera Deputatilor, inainte de inceperea sedintei, care s-a amanat din lipsa de cvorum.

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )