Libnet.ro
UNICEF

08:15

Barbatii romani de peste 45 de ani, cei mai stresati la locul de munca

Adevărul Adevărul,
Barbatii romani de peste 45 de ani, cei mai stresati la locul de munca

Romania nu are legislatie care sa permita identificarea, masurarea si reducerea stresului la locul de munca, desi studiile arata ca barbatii de peste 45 de ani sunt cei mai afectati la acest capitol si ca peste jumatate din numarul total de zile de lucru pierdute sunt atribuite stresului. continuă pe Adevărul

Incidenta cancerului pulmonar la barbatii romani, peste media mondiala

Incidenta cancerul pulmonar la barbatii din Romania este mult peste media mondiala, acesta maladie tinzand sa devina epidemie din cauza fumatului, obicei care ia o tot mai mare amploare in tarile mai sarace, atrag atentia specialistii.

Top: cei mai productivi angajati din retailul alimentar

Peste 45. 000 de romani lucreaza in prezent in cadrul magazinelor detinute de opt lanturi internationale de retail pe plan local, companii cu afaceri de ordinul miliardelor de lei la nivelul anului trecut. In ceea ce priveste productivitatea anuala per.

Cum va fi Logan peste 10 ani si cat de mult se poate schimba marca Dacia

Acum zece ani, cand grupul Renault lansa Logan, nici cei mai optimisti directori ai grupului francez nu ar fi sperat ca masina low-cost va ajunge sa se vanda excelent in piete pretentioase precum Franta si Germania. Cum vede seful Dacia, Nicolas Maure, Logan-ul din 2024, ce se poate schimba la masinile Dacia si cat de mult ar mai putea creste marca, puteti citi in articol.

Oamenii destepti distrug planeta, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani

Schimbarile climatice afecteaza existenta speciei umane, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani.

Povestea lui Suleyman Magnificul, unul dintre cei mai straluciti conducatori, ajunge pe marele ecran

Serialul Suleyman Magnificul Sub domnia iubirii s-a incheiat in Turcia pe 11 iunie, insa producatorii vor sa realizeze su un lungmetraj despre viata celui mai indragit Sultan, scrie tvmania. ro.

Cei mai puternici 5 antioxidanti pentru sanatatea intregii familii

Inca de la cele mai fragede varste, copiii trebuie invatati sa consume alimente naturale, care contin vitamine. Antioxidantii din acestea le vor veni de hac radicalilor liberi care fac atat de rau organismului, slabind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )