Libnet.ro
UNICEF

13:30

Barbatul care a accidentat cu masina un politist, in Mamaia, arestat

România Liberă România Liberă,
Barbatul care a accidentat cu masina un politist, in Mamaia, arestat

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv duminica. Decizia nu este definitiva. continuă pe România Liberă

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, transmite Mediafax.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist, in Mamaia, retinut

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost retinut in aceasta seara. Rrezultatul probelor biologice a aratat ca acesta avea o alcoolemie de doi la mie in sange, potrivit Mediafax.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Judecatorii constanteni au admis.

Barbatul care a agresat un politist in Mamaia, arestat preventiv

Barbatul care a lovit un politist cu masina, pe plaja din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a fost retinut de procurori sambata seara. Tanarul de 31 de ani, ofiter de marina comerciala, a intrat baut cu masina pe plaja si l-a ranit pe agentul de politie care venise sa-l legitimeze.

Barbatul care a agresat o femeie pe plaja din Mamaia isi cere scuze. imi pare rau, dar...

Barbatul care a scuipat si agresat o femeie pe o plaja din Mamaia este bodyguard la un club de manele din Capitala, scrie wowbiz. ro. Acesta a fost deranjat de reactia oamenilor, dar si de modul in care presa a.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia a fost arestat pentru 30 de zile, anunta B1 TV. Vladimir Florin Marin a fost retinut ieri dupa ce a ranit un politist si a fugit de la locul.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, spun surse judiciare pentru.

Constanta: Soferul care a lovit cu masina un politist, dimineata, in statiunea Mamaia, a fost retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina, in statiunea Mamaia, un politist care incerca sa-l legitimeze, au precizat pentru Agerpres surse judiciare.

Cine e agresorul care a lovit o femeie pe plaja. Mircea Badea: Ca o ironie, plaja se numeste Alandala

Mai multe fotografii cu barbatul care a lovit o femeie pe plaja din Mamaia, pentru ca aceasta nu a vrut sa inchirieze sezlong si a preferat sa stea pe cearsaf, au fost prezentate joi, la o Editie speciala, de.

Criminalul care si-a transat tatal, arestat

Barbatul care a comis oribila crima din judetul Bihor a fost prins de politisti in Ungaria. Acesta este chiar fiul batranului de 75 de ani pe care l-a ucis cu sange rece si apoi l-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )