Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barbatul cu indemnizatia de 35.000 de euro pentru cresterea copilului e urmarit penal

B1 B1,
Barbatul cu indemnizatia de 35.000 de euro pentru cresterea copilului e urmarit penal

Liciniu Lupu, sibianul care a devenit cunoscut dupa ce a primit o indemnizatie de crestere a copilului de 35. 000 de euro, este urmarit penal pentru evaziune fiscala, informeaza sursazilei. ro. Totul dupa ce a fost. continuă pe B1

Barbatul cu indemnizatia de 35.000 de euro pentru cresterea copilului e urmarit penal

Liciniu Lupu, sibianul care a devenit cunoscut dupa ce a primit o indemnizatie de crestere a copilului de 35. 000 de euro, este urmarit penal pentru evaziune fiscala, informeaza sursazilei. ro. Totul dupa ce a fost.

Transgaz a obtinut de la BEI un imprumut de 50 milioane euro pentru finantarea constructiei proiectului BRUA

Compania de transport al gazelor Transgaz informeaza asupra faptului ca vineri, la Luxemburg, a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI), Contractul de finantare in valoare de 50 milioane euro, pentru finantarea proiectului BRUA. Aceasta operatiune este sustinuta de Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI) in cadrul Planului de investitii pentru Europa IPE).

Bulgaria: Manifestatie la Sofia pentru cresterea salariilor si reducerea decalajului fata de Occident

Peste 4. 000 de lucratori din intreaga Bulgarie, statul cel mai sarac din Uniunea Europeana, s-au adunat vineri la Sofia pentru a cere salarii mai mari, relateaza agentiile DPA si Reuters, citate de Agerpres. Intre manifestanti s-au numarat atat medici, cat si mineri si functionari publici.

Chimcomplex plateste 127 milioane de euro, pentru sase active din Oltchim

Oltchim a anuntat, vineri, ca pretul din tranzactia de vanzare a sase dintre cele noua pachete de active, catre Chimcomplex este de 127 milioane de euro, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

BEI aloca 50 de milioane de euro pentru finantarea unui nou gazoduct in Romania

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat un imprumut de 50 milioane euro, garantat prin Planul Juncker, companiei Transgaz, pentru a finanta construirea unei noi conducte de gaze in tara noastra, informeaza Executivul european, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )