Libnet.ro
UNICEF

20:30

Barbatul retinut in cazul crimei de la Brasov a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Barbatul retinut in cazul crimei de la Brasov a fost arestat

Barbatul retinut in cazul crimei petrecute vineri intr-un apartament din Brasov a fost arestat preventiv, duminica seara, de magistratii Tribunalului Brasov, sub acuzatiile de omor deosebit de grav, tentativa de omor deosebit de grav, talharie si violare de domiciliu, transmite Mediafax. continuă pe Adevărul

Barbatul retinut in cazul crimei de la Brasov a fost arestat.

Barbatul retinut in cazul crimei petrecute vineri intr-un apartament din Brasov a fost arestat preventiv, duminica seara, de magistratii Tribunalului Brasov, sub acuzatiile de omor deosebit de grav, tentativa de omor deosebit de grav, talharie si violare de domiciliu, potrivit Mediafax. Dinu Dan Ciprian a fost prezentat judecatorilor, duminica, la ora 18. 00, iar dupa ce a fost audiat aproximativ o ora, instanta a admis propunerea procurorilor de arestare preventiva, pentru 29 de zile, sub .

Politistii au retinut un suspect in cazul crimei de la Brasov

Dupa mai bine de 24 de ore de cautari, politistii au incatusat un suspect in cazul fostului director CFR ucis in bataie sub ochii sotiei. E un barbat eliberat in urma cu o luna din inchisoare, dupa 10.

New York: Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa detoneze o bomba in fata Rezervei Federale

Un barbat care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a fost arestat miercuri la New-York, dupa ce a incercat, fara succes, sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale. In varsta de 21 de ani, barbatul originar din Bangladesh era urmarit de cateva luni de FBI, care i-a sabotat bomba, iar autoritatile au precizat ca nimeni nu era in pericol.

Barbatul suspectat in cazul crimei din Brasov are opt condamnari pentru furt si talharie

Barbatul suspectat in cazul crimei petrecute vineri intr-un apartament din Brasov a fost retinut, anchetatorii stabilind ca agresorul, care are la activ opt condamnari pentru furt si talharie, le-a furat celor doi soti verighetele de aur, pe care le-a vandut la o casa de amanet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )