Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barbu Druga a fost stapanul portului din Cetate. A adus Romaniei emblema de Granarul Europei

Adevărul Adevărul,
Barbu Druga a fost stapanul portului din Cetate. A adus Romaniei emblema de Granarul Europei

Barbu Druga a fost unul dintre cei mai mari boieri ai vremii, dar si proprietarul unor case, mori si terenuri. Omul de afaceri a detinut si o impresionanta colectie de arta, majoritatea lucrarilor fiind copii ale originalelor facute. continuă pe Adevărul

Bogatii Romaniei de acum 100 de ani: Petru Groza avea o casa cat un castel la Deva, afaceristul Barbu Druga era stapanul portului de la Cetate

Secolul trecut, cei mai bogati romani erau cunoscuti pentru petrecerile impresionante pe care le organizau, dar si pentru bijuteriile scumpe si mosiile impresionante pe care le aveau. Adevarul va prezinta astazi harta bogatasilor care stapaneau Romania in urma cu o suta de ani.

Mihai Nesu a fost dat afara din echipa tehnica a Universitatii Cluj

Mihai Nesu a fost dat afara din echipa tehnica a Universitatii Cluj, dupa infrangerea suferita sambata in Stefan cel Mare. Nesu avea functia de video-analist la echipa. Alaturi de el a fost conced.

De ce a fost retinut primarul din Ploiesti

Primarul municipiului Ploiesti, Iulia Badescu, a fost retinute pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat timp de sase ore in cursul zilei de marti, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave avand ca rezultat obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit 2 acte materiale), conform unui comunicat DNA.

Ponta, intrebare pentru Predoiu: 2.000 de oameni au fost dati afara din cauza lui, cum rezolva problema asta?

Premierul Victor Ponta l-a criticat, duminica, pe Catalin Predoiu, afirmand ca a fost cel din cauza caruia 2. 000 de oameni au fost dati afara. Victor Ponta a declarat, la Antena3, ca Predoiu a reprezentat o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )