Libnet.ro
UNICEF

21:30

BAREM EVALUARE NATIONALA 2016. Cum se noteaza subiectele la Limba si literatura Romana

Adevărul Adevărul,
BAREM EVALUARE NATIONALA 2016. Cum se noteaza subiectele la Limba si literatura Romana

Barem Evaluarea Nationala 2016. Ministerul Educatiei a publicat luni baremul de notare pentru examenul de Limba si literatura Romana. continuă pe Adevărul

BAREM EVALUARE NATIONALA 2016: limba romana

Ministerul Educatiei a publicat luni baremul la primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2016 - testul scris la Limba si literatura romana. Acestia au avut de rezolvat varianta 2, fiind vorba de doua subiecte principale - primul, pe baza unei poezii de A. Baconski si al doilea pe baza unui articol din Adevarul. Ultima cerinta s-a referit la redactarea unei compuneri in care elevii sa prezinta o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o zona turistica.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO. Unde gasesti primele SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016

RO Subiectele primite de elevii care sustin Evaluarea Nationala de la clasa a VIII-a vor fi publicate pe site-ul subiecte. edu. ro. Acest site apartine Ministerului Educatiei.

EVALUARE NATIONALA 2016. SUBIECTELE la Limba Romana

Absolventii claselor a VIII-a au avut de rezolvat doua subiecte la Limba Romana, in cadrul primei probe a Evaluarii Nationale.

FOTO Evaluare Nationala 2016. Candidatii din Prahova, luati prin surprindere de subiectele prea usoare

Candidatii din Prahova care au sustinut luni proba scrisa de limba si literatura romana de la Evaluare Nationala 2016 au fost surprinsi de subiecte, considerate prea usoare. Gradul de dificultate a avut insa si un revers: candidatii nu au mai repetat temele lejere, cum a fost genul liric, astfel ca erau putin confuzi daca au atins sau nu cerintele de la examen.

Evaluare Nationala 2016. Reactii din Neamt la subiectele de la prima proba: Ma asteptam la o fabula, sau la un basm, nu la genul liric

Elevii Scolii numarul 3 din Piatra Neamt considera ca subiectele pe care le-au avut de rezolvat la Evaluare Nationala 2016 au fost accesibile si spera sa obtina note bune la tezele sustinute luni, 27 iunie. La proba de limba si literatura romana au avut de rezolvat mai multe cerinte legate de poezia Salcami de A. Baconsky, dar si de facut o compunere despre o intamplare dintr-o statiune.

Evaluare nationala 2016 Iasi. Elev de la un colegiu de prestigiu: Ca sa raman aici, trebuie sa iau 10 la matematica

Evaluare nationala 2016 Iasi. Subiectele de la limba si literatura romana nu le-au intins capcane tinerilor inscrisi la Colegiul National Emil Racovita din Iasi. Pentru elevii de la unul dintre cele mai bune licee din oras, prima proba a examenului de capacitate a fost accesibila, permitandu-le, dupa cum au precizat, sa obtina nota maxima.

Evaluare Nationala 2016. Reactia elevilor din Slobozia la aflarea subiectelor: A fost foarte usor

Peste 2. 500 de elevi din Ialomita au sustinut astazi prima proba la Evaluare Nationala 2016, cea la limba romana. Elevii de clasa a VIII-a din Slobozia sustin ca subiectele la Capacitate 2016 au fost foarte usoare.

EVALUARE NATIONALA 2016.Unde sunt publicate subiectele de examene

Subiectele primite de elevii care sustin incepand de luni Evaluarea Nationala de clasa a VIII-a vor fi publicate, in zilele de examen, in jurul orei 15:00, pe.

EVALUARE NATIONALA 2016. Peste 150.000 elevi sustin, luni, proba la Limba Romana. Modele de SUBIECTE

Aproximativ 153. 500 de absolventi de gimnaziu sustin, luni, proba la Limba si Literatura Romana, in cadrul examenului de Evaluare Nationala.

Evaluare Nationala 2016 Mehedinti. Peste 2000 de elevi sustin proba scrisa la limba si literatura romana

Evaluare nationala 2016. Astazi, 27 iunie 2016, are loc prima proba scrisa din cadrul examenului de Capacitate 2016 pentru absolventii clasei a VIII-a, proba la Limba si literatura romana. Peste 2000 de elevi din judetul Mehedinti s-au inscris la examen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )