Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barometru Inscop - Adevarul: Klaus Iohannis conduce in topul increderii, cu o urcare spectaculoasa la 60%. Victor Ponta s-a prabusit la 26,1%

Hotnews Hotnews,
 Barometru Inscop - Adevarul: Klaus Iohannis conduce in topul increderii, cu o urcare spectaculoasa la 60%. Victor Ponta s-a prabusit la 26,1%

Presedintele ales Klaus Iohannis conduce in clasamentul increderii in personalitati cu o urcare spectaculoasa la 60% incredere multa si foarte multa comparativ cu 35,2% la masuratoarea din octombrie), arata un barometru realizat de Inscop la comanda ziarului Adevarul. Pe locul al doilea se afla guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu 45,7%, 42,6% in octombrie). Premierul Victor Ponta ocupa locul al treilea, insa cu o prabusire spectaculoasa la 26,1% incredere multa si foarte multa comparativ cu 38,7% pe datele culese la inceputul lunii octombrie). In privinta optiunilor de vot pentru partide, pe primul loc se situeaza PNL PNL-PDL) cu 41,7% fata 31,8% in octombrie), urmat de Alianta PSD-UNPR-PC cu 38,8% fata de 41,9% in octombrie). continuă pe Hotnews

Inscop: Klaus Iohannis conduce in clasamentul increderii in personalitati. PNL ar castiga alegerile parlamentare

Un barometru realizat de Inscop Research arata faptul ca presedintele ales Klaus Iohannis se bucura de cea mai multa incredere din partea cetatenilor, iar PNL-ul ar castiga alegerile parlamentare daca.

Klaus Iohannis va depune juramantul in fata Parlamentului in 21 decembrie, la ora 12.00

Parlamentarii au decis, marti, ca presedintele ales Klaus Iohannis sa depuna juramantul de investitura intr-o sedinta solemna a Parlamentului in ziua de duminica, 21 decembrie, la ora 12.

Klaus Iohannis: De anul viitor, ma voi implica intr-o campanie de incurajare a lecturii

Presedintele ales Klaus Iohannis a publicat, pe contul sau de Facebook, un text in care subliniaza ca autobiografia sa, Pas cu pas, a ajuns la 100. 000 de exemplare si s-a angajat ca, anul viitor, sa promoveze lectura.

Klaus Iohannis ar putea afla azi daca scapa de dosarul de incompatibilitate. CC dezbatearticolul in baza caruia ANI a trimis in judecata mai multi alesi locali

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) reia, marti, dezbaterile cu privire la articolul de lege in baza caruia Agentia Nationala de Integritate ANI) i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, fostul primar al Sibiului.

Cine va fi purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran a publicat, pe contul sau personal de Facebook, un anunt in care subliniaza ca presedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus sa fie purtatoarea sa de cuvant.

Klaus Iohannis si-a ales purtatorul de cuvant: scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, fost jurnalist BBC

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran a publicat, pe contul sau personal de Facebook, un anunt in care subliniaza ca presedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus sa fie purtatoarea sa de cuvant. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant, a scrisNiculescu Bran pe Facebook.

VIDEO Klaus Iohannis, interviu in germana pentru Deutsche Welle: Am fost convins ca voi castiga alegerile

Intr-un interviu acordat publicatiei germane Deutsche Welle, presedintele ales Klaus Iohannis vorbeste despre victoria castigata in alegerile prezidentiale in urma cu trei saptamani, spunand ca, desi el era convins ca va castiga, rezultatul i-a surprins si i-a zdruncinat pe adversarii sai politici.

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista completa a echipei, saptamana viitoare

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie. Totodata, Iohannis a.

Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis. Cine este viitoarea sefa a comunicarii la Cotroceni

Scriitoarea si jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anuntat, pe Facebook, ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Presedintele ales al Romaniei, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant, a scris luni dimineata jurnalista pe Facebook. Niculescu Bran este autoarea romanului non-fictional Spovedanie la Tanacu, care a inspirat filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu. Citeste aici un interviu acordat de Tatiana Niculescu Bran pentru HotNews. ro in 2012, despre cartea sa.

Klaus Iohannis: Actiunile DNA trebuie continuate

Presedintele ales Klaus Iohannis spune ca actiunile DNA din ultimele saptamani sunt un lucru binevenit si care trebuie continuat. intr-un interviu acordat televiziunii germane Deutsche Welle, Iohannis a vorbit de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )