Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baron local de Satu Mare: Mircea Govor domneste peste Consiliul Judetean, filiala PSD Satu Mare si intreg judetul

Adevărul Adevărul,
Baron local de Satu Mare: Mircea Govor domneste peste Consiliul Judetean, filiala PSD Satu Mare si intreg judetul

Seful PSD Satu Mare si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, se inscrie usor in categoria baronilor locali. Omul lui Dragnea, asa cum i se mai spune, e bogat, a fost implicat in scandaluri de evaziune fiscala si patron de televiziune locala. Mai concret spus, un adevarat baron local, care are ultimul cuvant de spus in deciziile luate in judet. continuă pe Adevărul

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, vasal la inalta poarta, nu baron local

Timisul nu a avut un baron local de talia unui Oprisan, Mazare sau Mischie, sau un politican care sa se apropie de intelesul general acceptat al acestui termen.

VIDEO Senatorul Victor Mocanu, considerat principalul baron local al Buzaului

In cei opt ani, cat a durat mandatul sau la sefia Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu si-a conturat profilul de baron local, in urma unor dezvaluiri jurnalistice, anchete judiciare si, mai ales, acuzatii din partea opozantilor politici. in urma cu doi ani, Mocanu a patruns in Senatul Romaniei, fiind coleg in Parlament cu fiul sau, deputatul Adrian Mocanu.

FOTO Regal canin, la Satu Mare: Parfumati si coafati, 2.000 de caini din intreaga lume au fost vedetele expozitiei

Peste 2. 000 de caini parfumati si coafati au fost adusi in acest weekend la o expozitie devenita traditionala municipiului Satu Mare. Stapanii lor, veniti din 24 de tari europene, spun ca s-au pregatit cateva luni pentru a impresiona juriul. Cei mai frumosi patrupezi au fost si premiati.

FOTO A inceput campania electorala la Satu Mare. Noua sectie de dermatologie de la Spitalul Vechi a fost inaugurata la cinci luni de la finalizarea lucrarilor

O noua sectie de boli dermato-venerologice utilata cu echipamente de ultima generatie si de cea mai inalta performanta a fost inaugurata miercuri, la Spitalul Vechi din Satu Mare. Consiliul Judetean a inaugurarea spatiul abia azi, chiar daca lucrarile au fost finalizate la sfarsitul anului trecut.

FOTO VIDEO Cum promoveaza bibliotecarii din Satu Mare lectura: prin cea mai ecologica modalitate de transport, bicicleta

Bibliotecarii din Satu Mare au inventat o noua metoda de a promova lectura si implicit biblioteca prin cea mai ecologica modalitate de transport- bicicleta. Acestia au reusit sa adune azi, in centrul orasului, la editia a doua a actiunii Pedalez pentru bibliotecapeste 500 de satmareni care au facut turul orasului pe bicicleta.

Marile intreprinderi din Satu Mare, distruse de capitalism. Din fabrica de mobila Samobil, cotata ca a doua pe tara, au ramas tubulaturile de fier

Starea marilor fabrici din Satu Mare de dupa guvernele post-decembriste reprezinta pomelnicul industriei romanesti abandonate, vandute la 1 dolar bucata sau distruse prin favorizarea importurilor si a legendarelor investitii straine. Doua dintre cele mai elocvente cazuri sunt fabrica de mobila Samobil sau UNIO.

Aparatul RMN de la Satu Mare s-a defectat. Investigatiile la coloana nu se pot realiza pana la remedierea problemei

Pacientii de la Spitalul Judetean Satu Mare programati pentru examenul de rezonanta magnetica nucleara RMN) la coloana vertebrala sunt nevoiti sa faca acest test in alt oras sau sa astepte pana ce problema va fi remediata. Cand se va intampla asta nu stiu nici reprezentantii firmei, deoarece piesele necesare pentru a remedia problema sunt comandate din strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )