Libnet.ro
UNICEF

14:15

Baronul de Botosani imparte palme, dupa modelul Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Baronul de Botosani imparte palme, dupa modelul Traian Basescu

Baronul de Botosani pare sa o ia pe urmele presedintelui Traian Basescu. O inregistrare video, in care presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu PNL), loveste cu palma o persoana, a. continuă pe Antena3

CCR a repins sesizarea lui Ponta, dupa ce Traian Basescu s-a pozat cu tricoul PMP

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP, alaturi de lideri ai acestui partid, potrivit Mediafax.

VIDEO Joe Biden, mesaje dure la adresa coruptilor dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs. personale pentru a proteja statul de drept in Romania. Am vazut tari care au eliminat tiranii, pentru ca apoi sa lupte sa-si r

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a dat la Palatul Cotroceni mesaje puternice de sustinere a luptei anticoruptie in Romania, pe care a numit-o drept un act de patriotism. Biden a facut referire la oligarhii care incetinesc dezvoltarea unei tari si a intarit faptul ca in prezenta coruptiei nici afacerile si nici investitiile nu pot exista. Vicepresedintele american l-a felicitat personal pe presedintele Traian Basescu pentru intarirea relatiei Romania - SUA si a spus ca ii va lipsi dupa incetarea mandatului. Presedintele SUA apreciaza eforturile dvs personale pentru a proteja statul de drept in Romania, a mai spus Joe Biden. Vezi in articol principalele declaratii ale celor doi oficiali.

FOTOGALERIE Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii mai putin protocolare de la intalnirea cu Joe Biden

Pe contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu, Alaturi de presedintele nostru, au fost postate miercuri imagini mai putin protocolare de la intalnirea pe care seful statului a avut-o in cursul diminetii cu vicepresedintele american Joe Biden. Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, aflat intr-o vizita oficiala de doua zile in Romania, s-a intalnit miercuri cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Presedintele Traian Basescu l-a primit pe oficialul american la Palatul Cotroceni in jurul orei 9:30 dupa care au urmat atat convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii.

Traian Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA este pentru noi a treia realizare politica de dupa Revolutie

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu vicepresedintele american Joe Biden, ca parteneriatul strategic cu SUA este a treia realizare politica de dupa.

Klaus Iohannis: Mi-e greu sa evaluez locul si rolul politicianului Traian Basescu in ecuatia de dupa 2015

Prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Timisoara, ca nu poate evalua locul si rolul pe care il va ocupa Traian Basescu in ecuatia de dupa 2015. Mi-e greu sa evaluez locul.

CCR respinge sesizarea Guvernului privind implicarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare

UPDATE - Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala. Sesizarea a fost formulata dupa ce seful statului s-a.

Traian Basescu i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin

Presedintele Traian Basescu i-a transmis astazi omologului condoleante omologului sau de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa un accident feroviar petrecut marti, in care au murit sase persoane, dintre care cinci cetateni din Republica Moldova.

Joe Biden si Traian Basescu vor sustine in scurt timp o declaratie de presa

UPDATE:Joe Biden discuta acum cu Traian Basescu, dupa ce a fost primit in urma cu putin timp la Palatul Cotroceni. UPDATE: Joe Biden a ajuns la Cotroceni cu o intarziere de un sfert de ora fata de ora.

Traian Basescu: il invit pe Ponta sa renunte la minciuni

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca il invita pe premierul Victor Ponta sa renunte laminciuna macar acum, cand avem vizite foarte importante. Declaratia presedintelui vine dupa.

Traian Basescu apare pe afisele electorale ale PMP

Traian Basescu apare pe afisele electorale ale PMP. Pe unul dintre afise, alaturi de o poza cu Elena Udrea si una cu Eugen Tomac, liderul partidului, apare o fotografie mare cu Traian Basescu. in plus, pe afis ap.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )