Libnet.ro
UNICEF

08:00

Baronul Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Este obligat sa frecventeze un program de reintegrare sociala

Adevărul Adevărul,
Baronul Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Este obligat sa frecventeze un program de reintegrare sociala

Curtea de Apel Timisoara a emis, miercuri 25 mai 2016, sentinta finala in dosarul de coruptie in care a fost cercetat baronul de Caras Severin, Sorin Frunzaverde. Presedintele CJ Caras Severin a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei ori a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. continuă pe Adevărul

Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014, transmite Mediafax.

Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul alegerilor prezindentiale din 2014

Fostul liberal Sorin Frunzaverde a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2014. Judecatorii au mentinut sentinta data de Tribunalul Caras -.

Sorin Frunzaverde scapa de inchisoare: Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, i.

Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali, au decis magistratii de la inalta Curte.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv in dosarul Case pentru generali

Curtea Suprema a pronuntat, marti, decizia definitiva in dosarul Case pentru generali, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu ramanand cu pedeapsa initiala, de un de inchisoare cu suspendare. Demnitarul este cercetat in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat.

Corneliu Dobritoiu, a fost condamnat definitiv in dosarul Case pentru generali (VIDEO)

Condamnare definitiva pentru fostul ministru al apararii, Corneliu Dobritoiu, Acesta a primit un an inchisoare cu suspendare in dosarul 'Case pentru generali'. Condamnarea a venit dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )