Libnet.ro
UNICEF

05:30

Basescu ii aminteste lui Kovesi despre dosarul nerezolvat al Mineriadei

România Liberă România Liberă,
Basescu ii aminteste lui Kovesi despre dosarul nerezolvat al Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, marti, pe pagina personala de Facebook, la o zi dupa ce instanta suprema a decis redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, o secventa video din 2009 in care ii atragea atentia Laurei Codruta Kovesi, pe atunci procuror general, in legatura cu dosarele Revolutiei si mineriadei. continuă pe România Liberă

Ce mesaj a lasat Nicolae Ceausescu pe Facebook despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte comunist al Romaniei, Nicolae Ceausescu, chiar daca a murit impuscat dupa Revolutia din 1989, se pare ca este destul de activ pe retelele de socializare. Recent a postat un articol despre Redeschiderea Dosarului Mineriadei din 1990.

Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din septembrie 2009 in care ii cerea raspicat procurorului general de la acea vreme, Laura Codruta Kovesi, solutionarea.

Politic Show: Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei; Primii pasi ai fuziunii PLR-PC. Tariceanu: Suntem la nivel de discutii; Eugen Tomac: In mod sigur, Guvernul din 2016 nu se va putea face fa

Predoiu: Consultari pe programul de guvernare pot fi accelerate, daca motiunea de cenzura trebuie introdusa mai devreme. Prim-vicepresedintele. Orban, despre Codul Fiscal: Am convenit o intalnire a PNL cu ministrul de Finante. Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca, pentru.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Inalta Curte de casatie si Justitie a decis sa redeschida Dosarul Mineriadei, informeaza B1 TV. De-a lungul timpului, acest dosar a fost deschis si redeschis de mai multe ori. Fostul presedinte Ion Iliescu .

Procurorul Dan Voinea, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Dosarul este gata din punct de vedere al probatoriului. Salut decizia inaltei Curti (VIDEO)

Procurorul Dan Voinea, cel care s-a ocupat la un moment dat de dosarul Mineriadei, a declarat luni pentru B1 TV, in contextul redeschiderii cazului, ca dosarul este gata din punctul de vedere al probatoriului,.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa - condamnare pe viata pentru.

Ion Iliescu, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Nu am motive nici sa am surprize, nici sa nu am surprize

Fostul presedinte al Romanei, Ion Iliescu a declarat luni, dupa decizia procurorilor Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.

Ce spune Petre Roman despre redeschiderea dosarului Mineriadei

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat ca redeschiderea dosarului Mineriadei este indreptatita si a precizat ca este important sa fie gasiti cei care au instigat in strada, relateaza Mediafax.

Petre Roman, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: As vrea sa ii gasim pe cei care au instigat

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat pentru Mediafax ca este cat se poate de indreptatita redeschiderea dosarului acelor evenimente, precizand ca, dincolo de.

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )