Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu il apara pe Tariceanu: Nu cred ca a primit un milion de euro de la Vintu. Sa nu fi fost sponsorizare la partid

Adevărul Adevărul,
Basescu il apara pe Tariceanu: Nu cred ca a primit un milion de euro de la Vintu. Sa nu fi fost sponsorizare la partid

Fostul presedinte Traian Basescu nu crede ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. continuă pe Adevărul

Traian Basescu il apara pe Tariceanu: Nu cred ca a primit un milion de euro pentru o numire

Presedintele PMP, Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o emisiune televizata, ca nu da crezare informatiilor, aparute pe surse, potrivit carora Calin Popescu Tariceanu ar fi primit un milion de.

Traian Basescu, dupa ce s-a vehiculat ca Tariceanu a primit un milion de euro de la Vintu: Sa fi fost o sponsorizare la partid (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre zvonurile aparute, joi, in presa din tara conform carora Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in cel mai nou dosar al.

Nu cred ca Tariceanu a primit un milion de euro pentru o numire

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri, la B1TV, ca nu crede ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a luat mita un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu, afirmand ca este posibil sa fi fost o sponsorizare pentru partid, ceea ce este altceva.

Triumviratul Basescu-Ponta-Tariceanu. Ce interese comune ii unesc pe fostii inamici aparent ireductibili

In cautare de aliati, cei mai mari rivali politici ai ultimilor ani Traian Basescu, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu incep sa se reevalueze reciproc. Fostul premier accepta sfaturi de la fostul presedinte, iar Tariceanu a tinut sa-i scoata in evidenta calitatile lui Basescu. Specialistii nu exclud o alianta anti-Iohannis formata din PSD-ALDE-PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )