Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu are din nou brevet de comandant de nava. PONTA: Azi nu e liber? Il chem sa-l testez

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu are din nou brevet de comandant de nava. PONTA: Azi nu e liber? Il chem sa-l testez

Brevetul de comandant de nava al presedintelui Traian Basescu a fost reconfirmat, vineri, dupa ce a fost supus unui test de a scoate o nava din Portul Rotterdam si a o ancora in larg, seful statului spunand ca totul a fost normal si ca. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu da examen pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu are vineri un test in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava. Seful statului a declarat joi ca a invatat pana la ora 6. 00 dimineata pentru ca ar fi rusinos sa nu ia testul.

VIDEO UPDATE Traian Basescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava: E mai usor sa conduci o nava decat o tara

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, unde va sustine o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, el spunand ca are emotii, dar ca este mai usor sa conduci o nava decat o tara, transmite Mediafax.

VIDEO UPDATE Traian Basescu a trecut, cu brio, testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

UPDATE Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la iesirea din Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, ca a trecut cu bine de testarea pe simulatorul de navigatie si ca si-a revalidat brevetul de comandant de nava. Presedintele a precizat ca a trecut testul cu brio.

Anda Adam are look nou pentru viitorul clip Daca ar fi!

Anda Adam si-a schimbat look-ul pentru filmarile noului ei clip, Daca ar fi. Mama ei, hairstylist in New York, a venit special in Romania pentru a-i asigura stylingul si a-i taia bretonul. Noua coafura a Andei Adam se incadreaza perfect in look-ul sport ales conform scenariului noului clip. Dupa succesul fulminant al piesei AMO, ce .

Schimbari soc! Alexandra Stan are un nou iubit! Impresarul bataus s-a intors la fosta sotie?

La doua luni de cand a fost batuta de fostul ei impresar si iubit, Alexandra Stan iubeste din nou. Cantareata a fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de un tanar, pe plaja din Mamaia. In acest timp, fostul ei partener isi petrece din ce in ce mai mult timp alaturi de fosta sotie si de baiatul lor. Continue reading .

Google blocheaza din nou aplicatia de YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone

Google a blocat din nou aplicatia de YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone, sistem de operare destinat smartphone-urilor, acuzand ca incalca termenii si conditiile de utilizare a site-ului, dupa ce versiunea initiala a acesteia a fost.

Christian Bale va primi 50 milioane de dolari daca il va interpreta din nou pe Batman

Actorul galez Christian Bale va primi un cec de 50 de milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman intr-un film dedicat acestui personaj si intr-un alt proiect, in care Batman va aparea alaturi de Superman, care va fi jucat.

Din nou canicula in Caras-Severin

Astazi, 14 august, vremea se mentine caniculara in sudul Banatului, disconfortul termic va fi accentuat. Indicele de comfort termic depaseste din nou pragul de 80 de unitati.

Antonescu nu si-a terminat concediul. Ar putea pleca din nou in 24 de ore: Senatul e in vacanta parlamentara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca ar putea pleca din nou in concediu, pentru ca nu si-a terminat vacanta. Eu nu am incheiat vacanta - n. r. ), nu, a declarat.

Traian Basescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Presedintele Traian Basescu a sosit la sediul CERONAV din Constanta, pentru sustinerea examenului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )