Libnet.ro
UNICEF

18:00

Basescu ataca DUR: Romania isi va asuma punerea la punct a Budapestei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu ataca DUR: Romania isi va asuma punerea la punct a Budapestei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Izvoru Muresului Harghita), ca 2013 e ultimul an in care politicienii ungari au putut sa se plimbe atat de relaxat in Romania, el avertizand ca statul roman isi va asuma leadership-ul punerii la punct a. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, in Harghita: Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei

Ungaria este un focar de instabilitate, a declarat luni presedintele Traian Basescu, prezent in judetul Harghita, la Izvorul Muresului. Seful statului a comentat scandalul iscat de gruparea maghiara Jobbik si a.

Basescu ii ataca pe unguri: Romania isi va asuma leadership-ul PUNERII LA PUNCT a Budapestei. Au atins limita decentei

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Izvoru Muresului din Harghita, ca 2013 e ultimul an in care politicienii ungari au putut sa se plimbe atat de relaxat in Romania, el avertizand ca statul roman.

Traian Basescu, in Harghita: Romania isi va asuma punerea la punct a Budapestei. Putem fi indecenti

Politica Budapestei a inceput sa creeze dificultati statelor care au minoritate maghiara pe teritoriul lor si Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Budapestei. , a declarat seful statului, aflat in Harghita.

Ce vrea MRU de la autoritatile statului, dupa ce Basescu a declarat ca Romania va pune la ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, ca asteapta detalii din partea Presedintiei, a Guvernului, a institutiilor responsabile cu privire la afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei, transmite Mediafax. Asteptam cu totii explicatii suplimentare, lamuriri, detalii din partea factorilor responsabili - Presedintie, Guvern, alte institutii cu competenta in materia politicii externe, a precizat .

Liderul Jobbik, in Tabara EMI: Daca apararea drepturilor maghiarilor inseamna conflict cu Romania, Jobbik isi asuma asta

Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat, sambata, la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judetul Harghita, ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania.

VIDEO Liderul Jobbik, in Tabara EMI: Daca apararea drepturilor maghiarilor inseamna conflict cu Romania, Jobbik isi asuma asta

Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat, sambata, la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judetul Harghita, ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania.

Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu va ma

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

VIDEO Traian Basescu, declaratii dure la adresa politicienilor maghiari: Romania isi va asuma leadershipul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune / Liderii unguri au fost indecenti, foarte probabil ca anul viitor nu

Presedintele Traian Basescu a facut luni declaratii dure la adresa liderilor politici din Ungaria care in ultimele saptamini au facut declaratii belicoase la adresa Romaniei. Presedintele Basescu a anuntat ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Ungariei, care a devenit focar de instabilitate in regiune din punct de vedere al politicilor privind minoritatile. Basescu a mai anuntat ca foarte probabil liderii politici maghiari nu vor mai putea participa anul viitor in Romania la Universitatea de vara de la Tusnad pentru ca au fost indecenti. In ce priveste declaratiile lui Laszlo Tokes, care spusese ca Transilvania ar trebui sa devina protectorat maghiar, Basescu a spus ca nu-si merita calitatea de cetatean roman. Va trebui sa analizam daca un cetatean roman poate avea un astfel de comportament. Vezi in articol cele mai importante declaratii facute luni, 12 august, de presedintele Traian Basescu la Izvorul Muresului judetul Harghita), la Universitatea de Vara.

Jobbik: Daca apararea drepturilor maghiarilor inseamna CONFLICT cu Romania, Jobbik isi asuma asta

Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat, sambata, la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judetul Harghita, ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )