Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu cere reexaminarea Legii referendumului.

România Liberă România Liberă,
Basescu cere reexaminarea Legii referendumului.

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30% si cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel putin 25%, pe motiv ca in aceasta forma nu se asigura o reprezentativitate suficienta, informeaza Mediafax. Presedintele mentioneaza, in cererea de reexaminare, ca prin Legea pentru modificarea si completarea Legii 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului se introduce, sub aspectul conditiilor . continuă pe România Liberă

Basescu cere reexaminarea legii privind referendumul validat cu prezenta de 30%.

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30% si cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel putin 25%, pe motiv ca in aceasta forma nu se asigura o reprezentativitate suficienta, informeaza Mediafax. Presedintele mentioneaza, in cererea de reexaminare, ca prin Legea pentru modificarea si completarea Legii 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului se introduce, sub aspectul conditiilor .

Traian Basescu i-a cerut lui Crin Antonescu reexaminarea Legii Referendumului

Presedintele Traian Basescu a cerut, joi, intr-o scrisoare adresata presedinteluiSenatului, Crin Antonescu, reexaminarea LegiiReferendumului, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Prin Legea pentru.

Basescu a semnat reexaminarea legii care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele tarii noastre, Traian Basescu, a semnat astazi cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea si completarea legii privind organizarea si desfasurarea referendumului, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )