Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor

B1 B1,
Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea. continuă pe B1

Basescu: Crin Antonescu s-a autointitulat presedinte al Romaniei, ca tot e vremea autointitularilor (VIDEO)

Traian Basescu spune ca viitorul presedinte al Romaniei inca nu este vizibil la ora actuala, in ciuda faptului ca Crin Antonescu s-a autointitual sef al statului. Stiti ca e vremea.

Traian Basescu: Crin Antonescu ar fi un dezastru pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar fi un dezastru pentru Romania ca presedinte. Ma intreb si eu cine poate fi noul presedinte. Crin Antonescu, cel care s-au autointitulat presedinte, ar fi un dezastru pentru Romania, a spus Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Presedintele nu crede ca Monica Macovei sau Elena Udrea ar putea avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale din 2014. Este adevarat ca si atunci cand am candidat eu prima data .

PDL: Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei. Va avea aceeasi soarta ca Mircea Geoana

Crin Antonescu nu va ajunge presedintele Romaniei pentru ca masinaria de vot rosie nu-l va sustine, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, sambata, la Scoala de vara a Tineretului Democrat.

Crin Antonescu: Vreau sa fiu PRESEDINTELE Romaniei, nu candidat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca vrajitorii si astrologii au incantatii impotriva acestui lucru, informeaza Mediafax. Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei! Si voi fi! Ma pregatesc pentru asta, dar nu .

VIDEO Radu Mazare pune conditii pentru a sustine candidatura lui Crin Antonescu: Constanta nu va vota un presedinte care vrea ca toata populatia sa fie la cheremul ANAF

Populatia Constantei spune ca nu il va sustine pe presedintele PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale de anul viitor daca se impun declaratiile de avere pentru persoane fizice. Radu Mazare sustine ca populatia Constantei este una libertina si liberala, care nu va vota un presedinte care sustine asa ceva - ca toata populatia sa fie oricand la cheremul ANAF-ului, obligata sa dea declaratie de avere.

REVISTA PRESEI: Crin Antonescu, in razboi cu vrajitoarele: Eu voi fi presedintele Romaniei ...

Ziarul Curentul titreaza luni Crin, in razboi cu vrajitoare: Eu voi fi presedintele Romaniei indiferent de incantatii. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca vrajitorii si astrologii au incantatii impotriva acestui lucru. Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu .

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la reuniunea tinerilor USL din Constanta, ca nu se afla acolo pentru a-si confirma candidatura la Presedintie pentru ca ea nu a fost niciodata.

FOTO Crin Antonescu in orasul lui Traian Basescu: Voi fi presedintele Romaniei. Ce fel de conducator vrea sa fie liberalul

Inconjurat de entuziasmul tinerilor USL, Crin Antonescu si-a anuntat din nou intentia de a deveni presedintele Romaniei. Momentul festiv a avut loc la manifestarea USL intitulata Romania pentru tineri, ce s-a desfasurat sambata, la Sala Sporturilor din Constanta.

Crin Antonescu: Cele mai apropiate alegeri importante pentru politica interna nu sunt cele prezidentiale, ci cele europarlamentare

Crin Antonescu a oferit un raspuns, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, liderilor PDL care au declarat ca nu va obtine functia de presedinte al Romaniei. Cele mai appropiate alegeri de maxima.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )