Libnet.ro
UNICEF

05:30

Basescu critica aprobarea cotelor obligatorii de migranti: Romania a gresit in doua faze. Oprea avea argumentul Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Basescu critica aprobarea cotelor obligatorii de migranti: Romania a gresit in doua faze. Oprea avea argumentul Constitutiei

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat dur decizia consiliului JAI de aprobare a cotelor obligatorii de imigranti si felul in care Romania si-a sustinut pozitia. continuă pe Adevărul

Basescu, despre aprobarea cotelor obligatorii de migranti la Consiliul JAI: Romania avea argumente daca se batea, avea argumentul suprem al Constitutiei/ Oprea a fost lasat dezarmat, in spatele lui trebuia sa fie o decizie a Parlamentului

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat marti, intr-o interventie telefonica la B1 TV, decizia din Consiliul JAI privind cotele obligatorii de refugiati. Basescu sustine ca, in aceasta situatie, Romania a facut doua greseli: aceea ca a acceptat in luna iunie sistemul cotelor si faptul ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a mers la Consiliul JAI fara sa aiba argumentul unei decizii a Parlamentului de la Bucuresti in ceea ce priveste problema refugiatilor.

Traian Basescu, despre aprobarea cotelor obligatorii de imigranti la Consiliul JAI: Romania a gresit cand a acceptat cotele. Este procesul de islamizare a Europei, ne place sau nu (VIDEO)

Fostul presedinte a comentat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician depe B1 TVfaptul ca Uniunea Europeana a aprobat cotele obligatorii de imigranti la Consiliul.

Traian Basescu, verdict DUR: Prin aprobarea cotelor obligatorii, asistam la procesul de islamizare a Europei

Fostul presedinte, Traian Basescu, de declarat, marti, la B1 TV, ca prin aprobarea, in consiliul JAI a cotelor obligatorii, asistam la procesul de islamizare a Europei.

Victor Ponta, despre aprobarea cotelor obligatorii de imigranti la Consiliul JAI: Consiliul European poate sa schimbe in tot sau in parte decizia de astazi

Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara ca miercuri Consiliul European poate sa schimbe in tot sau in parte decizia Consiliului extraordinar JAI referitoare la cotele obligatorii de refugiati, informeaza.

MAI: Gabriel Oprea a votat iMPOTRIVA cotelor obligatorii

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, la Consiliul JAI, impotriva proiectului deciziei de aplicare a cotelor obligatorii, reiterand pozitia de principiu conform careia Romania nu sustine relocarea de refugiati pe baze obligatorii, se arata intr-un comunicat al MAI.

Slovacia REFUZA sa accepte imigranti conform cotelor obligatorii

Slovacia nu va aplica planul Uniunii Europene privind distribuirea imigrantilor conform cotelor obligatorii, a declarat, marti, premierul Robert Fico.

Cehia intentioneaza sa se apere in fata justitiei europene impotriva cotelor obligatorii de refugiati (vicepremier)

Cehia, care se opune cotelor obligatorii de refugiati, ia in calcul sa se apere in fata justitiei europene impotriva unei eventuale instituiri a acestei masuri ce vizeaza o repartizare echitabila a migrantilor, a declarat un vicepremier ceh sambata, potrivit AFP.

Cum comenteaza Basescu aprobarea, in Consiliul JAI, a cotelor obligatorii privind imigrantii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, la B1 TV, ca Romania a facut doua greseli: aceea ca a acceptat in luna iunie sistemul cotelor si faptul ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a mers la Consiliul JAI fara sa aiba argumentul unei decizii a Parlemnatului de la Bucuresti in ceea ce priveste problema refugiatilor.

Dan Andronic: Examenul de Presedinte pe care il are in fata Klaus Iohannis abia a inceput. Romania mai are o carte pe care o poate juca privind respingerea cotelor obligatorii

In contextul in care Uniunea Europeana a aprobat cotele obligatorii de imigranti, desi Romania, Cehia, Ungaria si Slovacia s-au opus, jurnalistul Dan Andronic sustine ca Romania mai are o carte pe care o poate.

Punctul de intalnire: Documentele cotelor obligatorii de refugiati pentru Romania

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, un document esential pentru Romania, in contextul crizei refugiatilor. in documentul Comisiei Europene, trimis deja Par.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )