Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, in emisiunea Serviciul Roman de Comedie difuzata miercuri la Pro TV, cum comenteaza atacurile lui Brigitte Bardot la adresa sa pe tema cainilor maidanezi, el raspunzand: Cred ca e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei. continuă pe Adevărul

Basescu, la Pro TV: As vrea sa vina Merkel la Bucuresti si sa ma duc eu la Berlin / Despre Brigitte Bardot: Era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, la emisiunea Serviciul Roman de Comedie difuzata, miercuri seara, la Pro TV, ce tara ar dori sa conduca, seful statului raspunzand ca ar dori ca Angela Merkel, cancelarul german, sa vina la Bucuresti, iar el sa mearga la Berlin, relateaza Mediafax. Intrebat de asemenea cum comenteaza atacurile lui Brigitte Bardot la adresa sa pe tema cainilor maidanezi, el a raspuns: Cred ca e vorba de doamna aceea care era foarte frumoasa in timpul regilor Frantei.

Ponta: Am auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre PSD. Nu-l primim, daca vrea sa se inscrie

Premierul Victor Ponta a raspuns, luni, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu potrivit carora PSD va avea propriul candidat la Presedintie, ca a auzit ca Basescu a avut o parere foarte buna despre.

Basescu, despre iesirea din politica la finalul mandatului: Numai cu picioarele inainte.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, in emisiunea Serviciul Roman de Comedie difuzata miercuri seara la Pro TV, daca va parasi scena politica la finalul mandatului, el raspunzand: Vorba inaintasului meu, numai cu picioarele inainte, relateaza Mediafax. Intrebat daca va parasi definitiv politica dupa terminarea mandatului la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a raspuns: Vorba inaintasului meu, numai cu picioarele inainte. El a adaugat ca nu va ramane doar in politica, .

Basescu, despre acuzatiile lui Rogozin: Romania nu si-a declarat niciodata intentia de a ...

Presedintele Traian Basescu a raspuns, miercuri, acuzatiilor vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, privind planul sefului statului roman de integrare a Republicii Moldova in UE, apoi anexarea acesteia la Romania, si a declarat ca tara noastra nu si-a declarat niciodata intentia de a anexa o tara, transmite Mediafax. Traian Basescu a adaugat ca oficialul rus, cum se trezeste, face o declaratie la adresa tarii noastre, apoi isi bea ceaiul sau ceva. Presedintele Romaniei a fost intrebat in .

Basescu, despre PDL: Un partid tapan, cu structuri puternice, dar care are aceeasi boala ca si PSD

PDL este in continuare un partid tapan, cu structuri puternice, dar are aceeasi boala ca si a PSD, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu. Traian Basescu a fost intrebat cum.

Basescu, despre tortionari: Trebuie sa fie lasati fara pensie..

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune ProTV, ca in cazul tortionarilor acestora trebuie sa le fie luata pensia si sa apara in fata justitiei pentru a fi judecati. Basescu a fost intrebat cum vede situatia tortionarilor in cazul carora s-au demarat demersuri pentru cercetarea si condamnarea acestora. Dincolo de regim, umilinta a fost treaba lor, a sefilor de tribunale si chinul pana la moarte a celui care avea dosar politic. Trebuie sa apara in fata legii, trebuie .

Basescu, despre nepoata sa: Cu cat ia in greutate, cu atat devine mai zgomotoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca fiica sa, Elena, ingrijeste de copil si ca nu a crezut ca va fi asa atasata, el aratand ca nepoata sa devine cu atat mai zgomotoasa cu cat prinde in greutate.

Basescu, despre nepotica sa: Cu cat ia in greutate, cu atat devine mai zgomotoasa

Presedintele Traian Basescu spune ca nepotica sa, Sofia Anais, devine cu atat mai zgomotoasa, cu cat creste. Cu cat a luat in greutate, cu atat devine mult mai zgomotoasa . ) Doarme, dar se trezeste, a.

Basescu, despre nepotica sa: Cu cat ia in greutate, cu atat devine mai zgomotoasa

Presedintele Traian Basescu spune ca nepotica sa, Sofia Anais, devine cu atat mai zgomotoasa, cu cat creste. Cu cat a luat in greutate, cu atat devine mult mai zgomotoasa . ) Doarme, dar se trezeste, a.

Basescu, despre legea lustratiei: Argumentul CC ca e prea tarziu propusa mi s-a parut ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unei dezbateri organizate de Curtea Constitutionala, ca argumentul CC in privinta respingerii Legii lustratiei ca neconstitutionala legat de faptul ca a fost prea tarziu propusa il considera intemeiat, transmite Mediafax. Este memorabila o abordare a Curtii Constitutionale cu privire la Legea lustratiei, lege care a fost elaborata dupa 21 de ani de la caderea comunismului, a fost promovata de o majoritate parlamentara acum doi ani si .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )