Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu, despre declaratia ministrului Culturii privind banii pentru bolnavii de HIV: Este gresita

Antena3 Antena3,
Basescu, despre declaratia ministrului Culturii privind banii pentru bolnavii de HIV: Este gresita

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca afirmatia ministrului Culturii, Daniel Barbu, care masoara banii pentru bolnavii de HIV in festivaluri, este gresita, in conditiile in care Romania are. continuă pe Antena3

Ministrul Barbu, dupa afirmatiile privind banii pentru HIV/SIDA: A fost o comparatie nefericita

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, regreta afirmatiile privind banii pentru programul national de tratare si prevenire HIV/SIDA. Am spus doar ca Programul de prevenire si tratament HIV/SIDA are o suma care e.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Culturii pe tema Programului pentru prevenirea si tratarea HIV/SIDA

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii se autosesizeaza in cazul declaratiilor ministrului Culturii, Daniel Barbu, referitoare la Programul National de Prevenire si Control HIV/SIDA, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Potrivit acestuia, saptamana viitoare se preconizeaza citarea si audierea ministrului Barbu.

UNOPA: Declaratia ministrului Barbu, o jignire adusa pacientilor cu HIV. Am sesizat CNCD

UNOPA considera ca declaratia ministrului Daniel Barbu, potrivit careia banii alocati programelor anti-HIV reprezinta jumatate din bugetul programelor Ministerului Culturii este o jignire adusa pacientilor cu.

UPDATE. Barbu, despre declaratia privind bolnavii HIV: O comparatie nefericita.

UPDATE: Ministrul Culturii, Daniel Barbu, si-a cerut scuze pentru declaratiile referitoare la bolnavii HIV/SIDA si a aratat ca a facut o comparatie nefericita, conform Digi 24. Am spus doar ca Programul de prevenire si tratament HIV/SIDA are o suma care e jumatate din toate programele Ministerului Culturii. Explicam unui public de oameni de cultura care ma intrebau despre finantarea unor programe culturale. Regret profund daca aceasta declaratie scoasa din context a lezat sensibilitatea .

Basescu despre Ponta si accizele la combustibili: Putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca a luat nota de declaratia premierului privind cresterea accizei la benzina si amanarea celei pe motorina si ca este deschis la dialog cu Guvernul pe aceasta tema.

Basescu, despre acciza pe motorina: Afirmatia lui Ponta nu ma satisface, dar arata ca poate exista un dialog

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca a luat act de declaratia premierului Ponta referitoare la acciza pe motorina, care, desi nu il satisface, demonsteaza ca poate exista un dialog intre Guvern si.

Ministrul Barbu masoara banii pentru HIV in festivaluri: Cu tot respectul, nu suntem in Africa

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, regreta ca bugetul alocat bolnavilor infectati cu HIV este jumatate cat cel alocat Culturii. Demnitarul a comparat cate festivaluri ar putea face cu acei bani destinati.

Basescu, despre comisia Calarasi: Poate invata si politicienii sa nu mai fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca politicienii sa invete sa fie cinstiti si sa nu fure terenuri.

Traian Basescu, despre comisia Calarasi: E foarte bine, poate invata si politicienii sa nu fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca politicienii sa invete sa fie cinstiti si sa nu fure terenuri agricole de la ADS, transmite Mediafax. Cel mai bine e sa nu furi statul, sa cumperi de la privati, cu credit, a adaugat seful statului.

Basescu, despre comisia Calarasi: Nu-i rau deloc. Poate invata si politicienii sa nu fure terenuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca este foarte bine ca luni isi incepe activitatea comisia parlamentara privind terenul achizitionat de Ioana Basescu, pentru ca este un prilej ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )