Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu, despre dosarele Mineriadei si Revolutiei: Kovesi si Nitu mi-au promis ca le solutioneaza inainte sa le semnez decretele de numire. Nu au facut-o (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre dosarele Mineriadei si Revolutiei: Kovesi si Nitu mi-au promis ca le solutioneaza inainte sa le semnez decretele de numire. Nu au facut-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi, la iesirea din sediul Partidului Miscarea Populara, despre filmuletul postat pe pagina sa de Facebook in care ii cerea Laurei Codruta Kovesi solutionarea de. continuă pe B1

Basescu, despre dosarele Mineriadei si Revolutiei: E ceva in spatele procurorilor care ii impiedica sa le solutioneze. Kovesi nu e o exceptie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi, la iesirea din sediul Partidului Miscarea Populara, despre filmuletul postat pe pagina sa de Facebook in care ii cerea Laurei Codruta Kovesi solutionarea de.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Cum a reactionat premierul dupa declaratiile lui Basescu despre ancheta de la Nana

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, privitor la declaratiile lui Traian Basescu despre ancheta procurorilor de la Nana, ca nu are nicio treaba cu fostul presedinte.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Inalta Curte de casatie si Justitie a decis sa redeschida Dosarul Mineriadei, informeaza B1 TV. De-a lungul timpului, acest dosar a fost deschis si redeschis de mai multe ori. Fostul presedinte Ion Iliescu .

Ce mesaj a lasat Nicolae Ceausescu pe Facebook despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte comunist al Romaniei, Nicolae Ceausescu, chiar daca a murit impuscat dupa Revolutia din 1989, se pare ca este destul de activ pe retelele de socializare. Recent a postat un articol despre Redeschiderea Dosarului Mineriadei din 1990.

Miron Cozma, despre dosarul mineriadei: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa - condamnare pe viata pentru.

Basescu, despre scandalul vilelor de protocol: Senzatia mea e ca Ponta nu vrea sa-si bata joc doar de mine, ci si de presedintele in functie

Traian Basescu a declarat joi ca a rugat guvernul sa gaseasca o solutie pentru a rezolva problema locuintei de protocol la care are dreptul, spunand ca mi-e jena de Iohannis, el are dreptul sa stea acolo in vila ocupata inca de Traian Basescu, pentru ca noua locuinta de protocol e in proces de amenajare - n. red. Senzatia mea e ca Ponta nu vrea sa-si bata joc doar de mine, ci si de presedintele in functie, a adaugat Basescu.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Am convingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu vor putea fi probate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema pe care Elena Udrea a semnalat-o, miercuri seara, privind vizita pe care urmeaza sa o faca la medic impotriva vointei sale. La iesirea din sediul.

Traian Basescu, despre raspopitul de la Antena 3, batranul turnator si tanarul turnator: Vor sa distruga credibilitatea PMP. Nu vor reusi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, joi, in vizita la sediul Partidului Miscarea Populara. La iesirea din sediul PMP, Basescu a declarat ca partidul reinvie, in ciuda incercarilor unor televiziuni de a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )