Libnet.ro
UNICEF

11:30

Basescu: Despre ce moralitate vorbim? Liderii UNPR nu sunt puscariabili

Adevărul Adevărul,
Basescu: Despre ce moralitate vorbim? Liderii UNPR nu sunt puscariabili

Presedintele PMP, Traian Basescu, a respins criticile de moralitate cu privire la alianta cu UNPR, formatiune infiintata de Gabriel Oprea, spunand ca Uniunea nu are membri puscariabili, deci nu este nicio problema, comparand situatia cu alegerea sa ca lider al Partidului Democrat, desi acesta fusese infiintat de Petre Roman. continuă pe Adevărul

Basescu, despre situatia din Turcia: Erdogan a gresit

Fostul presedinte Traian Basescu explica tentativa de lovitura din stat din Turcia prin faptul ca presedintele Erdogan incearca sa acapareze toata puterea. El a declarat duminica sear.

Basescu, despre revolta din penitenciare: Mi se pare o miscare controlata, stimulata de declaratiile lui Pruna

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, duminica, la Romania TV, despre revolta din ultima saptamana din mai multe penitenciare, ca i se pare o miscare controlata, nerabdarea detinutilor fiind stimulata de declaratiile ministrului Raluca Pruna privind amnistia si gratierea.

CSM: Afirmatiile lui Basescu despre DNA au afectat independenta justitiei. Fostul presedinte: Am vrut doar sa spun cum procedeaza un prostalau

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de joi, ca declaratiile facute la postul Romania TV de fostul sef al statului, Traian Basescu, referitoare la activitatea procurorilor DNA, au adus atingere independentei justitiei, fiind sesizat CNA.

Traian Basescu, despre atentatul din Franta: Nu a fost o surpriza pentru mine

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoriul Europei, insa a subliniat ca ceea ce s-a intamplat in sudul Frantei.

Traian Basescu, despre atentatul de la Nisa: Sincer sa fiu, nu a fost o surpriza pentru mine. Atacul a fost de un cinism incredibil (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca se astepta ca un nou atac terorist sa se produca pe teritoruiul Europei, insa a subliniat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )