Libnet.ro
UNICEF

17:30

Basescu, despre votul din Marea Britanie: Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum in care marea majoritate a votat in deplina necunostinta de cauza

B1 B1,
Basescu, despre votul din Marea Britanie: Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum in care marea majoritate a votat in deplina necunostinta de cauza

Apar primele reactii ale politicienilor romani dupa ce britanicii au decis prin vot iesirea tarii lor din Uniunea Europeana. Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat pe politicienii britanici ca, din ca. continuă pe B1

Analiza AFP: Cum va schimba votul din Marea Britanie Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu va mai fi la fel, indiferent de rezultatul votului la referendumul din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE, arata agentia France Presse, intr-o analiza.

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

FOTO. BREXIT: Ce titreaza marile publicatii despre referendumul din Marea Britanie

Britanicii voteaza, joi, daca raman sau pleaca din Uniunea Europeana. Va prezentam ce scriu marile publicatii internationale despre Brexit: .

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Iohannis, consultari la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pe prim-ministru, pe Guvernatorul BNR, dar si pe liderii partidelor politice pentru a se consulta pe tema referendumului din Marea Britanie. I-am invitat astazi, la.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )