Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu este ingrijorat de actiunile militare ale Rusiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu este ingrijorat de actiunile militare ale Rusiei

In cadrul prezentarii bilantului MApN pe 2013, la care este prezent Seful Statului si Premierul Victor Ponta, Traian Basescu si-a exprimat ingrijorarea fata de actiunile militare ale Rusiei. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, inaintea summitului Securitatii Nucleare de la Haga: Voi informa cu privire la nevoia de repozitionare a resurselor militare ale NATO ca urmare a activitatii fortelor ruse

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, inaintea plecarii la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, ca va profita de ocazie pentru a-i informa pe sefii de stat prezenti la eveniment cu privire la situatia din regiune si la nevoia de repozitionare a resurselor militare ale NATO ca urmare a activitatii fortelor ruse in contextul crizeii din Ucraina.

Informatii MILITARE ale americanilor au ajuns pe mana rusilor. OMUL care a vandut secretele lui Vladimir Putin

Oficiali din cadrul Congresului american au afirmat marti ca anumite documente militare confidentiale, sustrase de Edward Snowden, sunt probabil in mainile Rusiei, unde americanul este refugiat din vara anului.

Ce au discutat la telefon Joe Biden si Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, anunta Casa Alba intr-un comunicat, precizand ca cei doi au discutat despre tensiunile din Ucraina si din regiune, ca urmare a actiunilor militare ale Rusiei.

Elena Basescu este, dupa demisia din PDL, un om politic adevarat.

Elena Basescu, europarlamentar si simpatizanta a Partidului Miscarea Populara, a scris pe contul de Facebook ca tatal sau o considera, abia dupa demisia din PDL si decizia de a nu mai candida pentru europarlamentare, un om politic adevarat. Fiica cea mica a presedintelui demisionat, luni, din PDL. Tot luni, Elena Basescu a anuntat ca nu va mai candida pentru alegerile europarlamentare si va incerca sa-si cladeasca o cariera de politiciana in Romania, dupa cei cinci ani petrecuti la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )