Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Antena3 Antena3,
Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful. continuă pe Antena3

Basescu: Ferdinand I, seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, in discursul rostit la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei din Portul Militar Constanta, ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, informeaza Realitatea. net.

UPDATE Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie persoana si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

VIDEO Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie personala si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

Care sunt cele 16 intrebari care te-ar putea ajuta sa descoperi viitorii CRIMINALI iN SERIE.

Marii criminali in serie din istorie au fost psihopati, iar cei precum Ted Bundy, Josef Mengele, Reinhard Heydrich, sau romanii Ion Rimaru, Vasile Tcaciuc, Iancu Berila si Vera Renczi, supranumita Vaduva Neagra, au intrat in istorie ca exemple ale manifestarilor sociopate extreme. O autoare americana care sufera de sociopatie a scris o carte intitulata Confessions of a Sociopath: A Life Spent Hiding in Plain Sight, in care explica cititorilor cum este sa suferi de o astfel de boala psihica, .

Au fost alese 19 finaliste din cele 80 de proiecte participante

Lista finalistilor premiilor RegioStars 2014 a fost publicata la Bruxelles, fiind alese 19 proiecte din cele 80 de proiecte sprijinite de Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) si/sau de Fondul Social European FSE), informeaza un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )