Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu: imi place Ioana Petrescu, sunt convins ca o sa le puna pielea pe bat prin minister.

România Liberă România Liberă,
Basescu: imi place Ioana Petrescu, sunt convins ca o sa le puna pielea pe bat prin minister.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1TV ca ii place de ministrul de Finante, Ioana Petrescu, precizand ca este convins de faptul ca aceasta o sa le puna pielea pe bat prin minister, dar ca are nevoie de cateva luni, pentru ca e prima functie de asemenea dimensiuni a acesteia, informeaa Mediafax. Citeste si: Basescu: Nu as refuza funtia de premier. Fiica mea si-a dorit sa candideze. Ponta si Sova, habarnisti propagandisti Mie imi place doamna, sunt convins ca face mult mai . continuă pe România Liberă

Ioana Petrescu s-a intalnit cu reprezentanti UNTRR pentru sprijinirea companiilor de transport

Reprezentantii Ministerului de Finante Publice MFP), in frunte cu ministrul Ioana Petrescu s-au intrunit ieri cu reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) pentru elaborarea unui proiect de act normativ ce are ca scop sprijinirea transportatorilor licentiati, potrivit unui comunicat remis de minister.

Ponta: Sunt convins ca Traian Basescu va trebui sa raspunda in fata legii dupa ce nu va mai fi presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca este convins ca Traian Basescu va trebui sa raspunda in fata legii, dupa ce nu va mai fi presedinte, in dosarele penale in care.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )